Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Бускетс кичмата да си ја собере на полувреме.....

АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
5ти гол во ЛаЛига за „левиот бек“ на ФЦБ

Lele ke puknam u pm neka odi i internetot i se nisto ne mozm da gledam.....se se koci....
Daj pisejte nekoj sto se slucuva molim te....

so malku srekja i si vodime, trebase nereseno da bide realno ali srekjata gi sledi najdobrite .. :D

Абе овие не се нормални еј, во петерец си додаваат... се додека топката не стигне до ЛАДНОКРВНАТА ШЕСТНАЕСЕТКА НА БАРСЕЛОНА !!!!

Бускетс кичмата да си ја собере на полувреме.....
Успат и тој од Атлетико шо отиде по бурек од страна на Бисквитов да си ја собере кичмата на полувреме.

Daj bre nekoj neka objasni malce sto se slucuvase,dali imavme sansi za golvi ?Dali igrame kako Barca ili ne ?

За тоа што Бускетс го прави на теренот слободно може да му дадеме нов прекар кој ќе го замени тој прекар што му го дадовме на почетокот, место Трајче, Бускетс е Доктор!

Атлетико можеше да има 3 гола, погодија статива, прокоцка Фалкао уште една шанса еден на еден, потоа во третата со лоб удар даде гол...

Стапи индивидуалниот еврогол на Адриано, и по една мешаница, на среќа, топката стигна до Бускетс. Реално, Барса е непрепознатлива, има посед, ама слабо со креирање на шанси.

Би требало да дадете уште некој гол во второ полувреме, зошто со 2-1, ништо не е сигурно.

За тоа што Бускетс го прави на теренот слободно може да му дадеме нов прекар кој ќе го замени тој прекар што му го дадовме на почетокот, место Трајче, Бускетс е Доктор!
А зошто Трајче? не следам.

Daj bre nekoj neka objasni malce sto se slucuvase,dali imavme sansi za golvi ?Dali igrame kako Barca ili ne ?

Ја немавме препознатливата игра, ниедна шанса немавме освен головите.

Меси е невидлив засега, Атлетико игра доста добро, Фалкао имаше статива , чиста контра и плус голот. Симеоне тренериште , знае што прави но ете немаше среќа да бидеме реални...

Сега очекувам уште еден гол и да ги решиме пошто ќе мора сега да нападнат и да се отворат.

4-2 конечно јас типувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom