Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување
Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
У четвртак без Уроша,Ицу,капитена и Влатчета(као повредени биле овија освен Уроша,кој е стварно повреден),паметна одлука на Љубисава и такој и такој немамо много шансе,нека ги одмори играчи ке ни ги треба свежи и здрави и живи.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Вечер прв пораз на домашан терен. Играмо без целу прву петорку меѓу кои и Станимировиќ :unsure:

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Добро бе, зашто так'в слоган "Пу*и Вардаре"?
Нели Кумани официјално су у обединување или се крие некаква маска позади овој ?
Башка и парола "Ultras no politica" - некако сумњиво ми е овој, ај да не го наречам политичка , некаде прочитав дека да немало навредување клубски ....

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Па нели га испуши Вардар? :icon_lol:

Кумани ништо не појава против Комите. Него само едн пут се извикава да га пуши Вардар.

Како може Ултрас Но Политика да ти биде политичко :свиркам:

LP1519

ЧастиОбраз
Член од
2 февруари 2012
Мислења
405
Поени од реакции
298
Зини земјо г’лтни ме. Абе замрзнат зашто трескаш глупости?Каква политичка позадина какви бакрачи. Куде има договор за тој обединување, кои су планови според кои ќе се иде, кој се е сложија с’с тој? Зашто смо појале “пуши Вардаре’’.. епа ај ако не ќе поемо “напред вардаре..“ Дај размисли малко.. не е само да се билдав постови.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Зини земјо г’лтни ме. Абе замрзнат зашто трескаш глупости?Каква политичка позадина какви бакрачи. Куде има договор за тој обединување, кои су планови според кои ќе се иде, кој се е сложија с’с тој? Зашто смо појале “пуши Вардаре’’.. епа ај ако не ќе поемо “напред вардаре..“ Дај размисли малко.. не е само да се билдав постови.
Да ми едеш кур :icon_lol:

LP1519

ЧастиОбраз
Член од
2 февруари 2012
Мислења
405
Поени од реакции
298
Ќе замолам некој од администраторите на форумов да го дистанцираат говедово. :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.136
Поени од реакции
46.156
Башка и парола "Ultras no politica" - некако сумњиво ми е овој, ај да не го наречам политичка , некаде прочитав дека да немало навредување клубски ....
Druze trgni go jutub linkov od potpisov, pregolem ti e, odnosno stavi go kako link samo bez videovo da go dava.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ќе биде заебано против Кожуф у гости. Ем ако се знае дека ептен слабо играмо у гости плус повредени наши најјаки играчи.:unsure:

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.317
Поени од реакции
5.643
ULTRAS NO POLITICA е од други разлози а не против обединување,кд не знаете не кркајте тој што не треба .. :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.030
Поени од реакции
74.437
Ќе биде заебано против Кожуф у гости. Ем ако се знае дека ептен слабо играмо у гости плус повредени наши најјаки играчи.:unsure:
Реално, Кожуф ќе беше голем фаворит и да ви играа овие што ви отсуствуваат, а вака мислам дека ни теоретски шанси немате. Незнам зошто толку слабо играте на гости...
Иначе едно прашање, ќе гостувате во Гевгелија? Да не има некоја забрана во лигава, гледам малку гостувања има некако... (незборам за вас туку општо).
Се ми се чини како само во Кавадарци да гостуваат групиве :confused:
Знам во Сарај нема гостување, кај Вардар видовме како излезе прво коло и реално нема место за гостински навивачи пошто салата е премала, а гледам сега и Центар бојс забрануваат други групи во Градски парк, а и Пелистер не прифаќа гостински навивачи :eek:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Реално, Кожуф ќе беше голем фаворит и да ви играа овие што ви отсуствуваат, а вака мислам дека ни теоретски шанси немате. Незнам зошто толку слабо играте на гости...
Иначе едно прашање, ќе гостувате во Гевгелија? Да не има некоја забрана во лигава, гледам малку гостувања има некако... (незборам за вас туку општо).
Се ми се чини како само во Кавадарци да гостуваат групиве :confused:
Знам во Сарај нема гостување, кај Вардар видовме како излезе прво коло и реално нема место за гостински навивачи пошто салата е премала, а гледам сега и Центар бојс забрануваат други групи во Градски парк, а и Пелистер не прифаќа гостински навивачи :eek:
Не викам дека Кожув нема да биде фаворит ама тешко како ти што го правиш :)

Зборев со еден дечко од Гевгелија ... и ми вели дека една трибина имале немале каде да сместат гостински навивачи. Ќе видиме уште нема ништо официјално за гостување таму. Иначе фрчат забрани за гостување од сите страни. Ужасна сезона на навивачки план...еден дуел немавме ко што треба.

Kajgana Shop

На врв Bottom