- Член од
- 24 декември 2007
- Мислења
- 12.694
- Поени од реакции
- 4.520
Примавера Милан 2-0 Рома
Играме во финале... Надежни малдинци...Примавера Милан 2-0 Рома
Taчно. Со останувањето на Констант и кувување на Армеро, Антонини, Мезбах и Фламини можат слободно да одат аут, пошто Констат ќе мојт да е и замена за лев бек и замена за во средина.Нема да е лошо во тим да се има Армеро и Констант за замена, отколку Антонини и Месбах.
Ambrosini and Montolivo will play from the start.
If Mexes doesn't recover from his influenza, then Zapata will play from the start
исти муцки имаат, чудно како истата муцка ја праи ќерка му солидно пиче. а него го прави да личи на пес.. <3<3
Го земаа за 5 милиони. Добро, мислам дека следното лето ќе отидеше како слободен играч, па и Динамо не можеше да бара многу пари. Бадељ е солиден играч, но ништо повеќе од тоа. Мислам дека никогаш нема да заигра за голем клуб (освен ако некој клуб не се најде во ваква транзиција како сега Милан).- Милан само што потпиша договор со Хамбургер така да сумата за негов трансфер ќе биде голема пошто и они го земаа за добра цена.
Не мојш да речиш го упропастија, ако имало потенцијал, и ако играл добро, сигурно сеа немаше да бидит во Сериа Б. Ако ништо поќе во Сериа А ќе играше.Го познава некој? Случајно налетав на него и ми текна, можеше да биде добар фудбалер и да игра во поголем клуб ама го упропастија го пуштија на позајмица и толку. Сега во Спезиа игра, одличен е таму. Иначе станува збор за Давиде ди Џенаро.
Го познава некој? Случајно налетав на него и ми текна, можеше да биде добар фудбалер и да игра во поголем клуб ама го упропастија го пуштија на позајмица и толку. Сега во Спезиа игра, одличен е таму. Иначе станува збор за Давиде ди Џенаро.
Тој е тој е. На ФИФА 10 е како поп .Не беше овој со косишта и убраден целиот ??
Иначе ја сум против позајмица за Циганот, нека седи туе нека игра по 10-15 минута, по една утакмица за примаверата у две неделе и нека се работи пажљиво со него, нека се привикне на играта на Алегри...