Фан Клуб: Интер

Уште жалат по Касано и 7-те милиони еура,ќе го земеа Гансо со 7-те милиони :D
Шала на страна ама ич не жалиме по касано...али по тие 7 милиони евра и тe како жалиме хаха :D

Сега излезе веста на германски Билд дека Хунтелар не сака да се враќа во Италија.

Не е ограничен играч како Пацини , Хунтелар има шут од далечина за разлика од Пацини кој е дрво.

Ne se slozuvam huntelar ima bolja statistika od pazzini

I aj setajte od ovde vidite tamo so ke praete so kostant i so drugite drva so gi imte

која ви е логиката со хунтелар не ми е јасно .... прво се збори за играч кој ќе биде замена на милито , и баш хунтелар ќе прифати да седи на клупа 90 посто од утакмиците. второ платата .... баш ќе прифати да игра за 1.5 мил со бонус за секој гол во ЛШ кај што не играме. трето во шалке игра со холтби дракслер фарфан и афелај ... во интер ќе треба со гаргано , муди , занети и камби да игра. ист тип на играч ко пацо. голови 1 тон.... yeah right. и ако чекате напаѓач зимоска надевајте се на некој од роки , бјанки , бориело , џилардињо во најдобар случај.

screenshot20121214at916.png

:pos::pos::pos:
roflbot.jpg

Арда Туран се споменува како замена на Снајдер доколку си замине. (y)
http://www.calciomercato.com/news/inter-arda-turan-il-dopo-sneijder-236797

Турчинов што игра игра (неколку пати го гледав во Галатасарај, а и во Атлетико прикажувал доста одлични партии) страшен играч!

ako dojde huntelar toj ke bide zamena za milito hahah gluposti na metar kuben pomnozen po metar kvadraten.

Играта е таква каква што очекував, споро во напад , цврсто во одбрана. На утакмицава ако се на се има 6 шанси добро ке биде.

Што е тактикава на Страма? Тргни до средина, ако го најдеш Гуарин дај му ја топката за да му ја даде на Нагатомо, ако не, врати ја назад. Ако го види некој Милито нека го поздрави. Ретко глупа игра имаме, ако може да се нарече ова игра...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom