Фан Клуб: Интер

Незнам ова на што личи??..никаква игра односно ова е тотален атни фудбал,колапс или нема соодветен збор..ајде ќе се молиме во Касано белким ќе направи нешто бидејќи со камбиасо и занети играме како двајца играчи помалце

Епа две шанси ги утна, третата влезе. Јебига, вундертренеров ќе ја среди ај, или одличното сметководство-управа.

Пичку матер тоа чудо нешто колку немавме среќа..не сакаше и не сакаше да влези и на крајот нормално дека ќе примиме гол..штета жалосно за Гуарин кој срцето го остај на теренот и трчаше како вол и на крајот со никаков ефект.

Немавме среќа, во второ полувреме колку топку подобро изигравме, остајте коментаторов што направи Лацио плус во игра што збореше дека е подобар освен голот.
Тоа е тоа, не се искористија добри шанси, плус среќата не беше на наша страна, 2 пречки и уште неколку шанси во 2ро.
Касано изигра цела утакмица :icon_lol:

Coutinho e katastrofa :(, Guarin ima silen sut no nikakov passing...

И Меси ќе биде тапа да грее клупа со месеци во Интер.
Златен Коутињо,дете бегај си побрзо од Интер...

Ne mi se veruva sto se slucuva, imase dobra sezona vo Espanol , se vrati , gree klupa i ima nikakva forma, zal mi e za nego

Па и кога Касано беше суспензиран 2 натрправари играше Кутињо една цела, и не изигра како што треба, кога ја има топката многу сака да дрибла, за 10-15минути изгуби 2-3 топки за тоа дриблање.

Marketi ...shta rechi ??? ми се СЕРЕ од типов ...најискрено - увек против нас брани ко луд ... (има среќа)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom