Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Информации за одложувањето и причината на мечот Сетубал - Порто? Да не знае некој кога би требало да се одигра бидејќи ќе треба да чекам до вторник за париве. -.-

Cambuur - Excelcior x-1.. taka mi ja kazhaa. 1000 staviv jas.

SO SREKJA!
Браво добар тип ти кажале, со здравје да си ги трошиш парите.
И кажувај ако има нешто и за утре. Позз

предлози :

блекпул ГГ&3+(1,95)
Малага 2 (3,15)
Валенсија Х2(2,34) - валенсија последно многу нервозни се и добиваат црвени картони.....
Леверкузен 0-2 (1,95) - хамбургер игра доста цврсто годинава
Мајнц ГГ&3+ (2,2)
Лацио 0-2(1,9) - никој не сака да изгуби,посебно не лацио на домашен терен,бод кој ќе го одржи горе
Катанија 1(1,9)
Рома 2(1,95) - Киево ми се чини најслаб откако е во Серија А,офанзивната игра на гостите ќе им донесе 3 бода без проблем на овој натпревар

ако има некој подобри нека ми се јави (y)

Добро бе, овие Баерн Минхен, болни се?

15-1 во удари на гол, а резултатот е 1-1. Ајде магијата сега, нека тепа Баерн. :D

Каха лаборал - Цедевита 1 -13.5

INFORMACIJE IZ PRVE RUKE... CEDEVITA SE POTPUNO OKRENULA NLB LIGI, SUTRA CE U ROSTERU IGRATI IGRACI 93/4 GODISTE (IVAN BUVA/PF, ROKO ROGIĆ/PG, KARLO LEBO/SF, FILIP BUNDOVIĆ/PF)... SVE MLADI IGRAČI, DOBIT ĆE MINUTAŽU SUTRA U EUROLIGI, JOŠ NEDOSTAJU TOMAS I BABIĆ, IMAJU 2 TEŠKE UTAKMICE KUĆI PROTIV ŠIROKOG I BUDUĆNOSTI, A ŽELJA IM JE TOP2 DO KRAJA GODINE... OVO JE INFO OD IGRAČA KOJI IGRA ZA CEDEVITINE JUNIORE...
Ова го најдов се надевам дека е така .
:D

Добро бе, овие Баерн Минхен, болни се?

15-1 во удари на гол, а резултатот е 1-1. Ајде магијата сега, нека тепа Баерн. :D

За истата утакмица ми треба магија ама гостите да постигнат гол! :)

Фала за утакмицата им земав 850 денари ама за полувреме ја играв да тепаат -7.5

предлози :

блекпул ГГ&3+(1,95)
Малага 2 (3,15)
Валенсија Х2(2,34) - валенсија последно многу нервозни се и добиваат црвени картони.....
Леверкузен 0-2 (1,95) - хамбургер игра доста цврсто годинава
Мајнц ГГ&3+ (2,2)
Лацио 0-2(1,9) - никој не сака да изгуби,посебно не лацио на домашен терен,бод кој ќе го одржи горе
Катанија 1(1,9)
Рома 2(1,95) - Киево ми се чини најслаб откако е во Серија А,офанзивната игра на гостите ќе им донесе 3 бода без проблем на овој натпревар

ако има некој подобри нека ми се јави (y)

еве ти некој од мене
Crewe-bury 3+ 1,75
wimbledon-rotheram GG 1,65
Modena-Crotone GG 1,85
Shalke-Freiburg 1 1,70
Nacional-SPorting GG 1,75
Stenhousmir-Albion Rovers 1i3+ 2.4
Morton-Airdie 1i3+ 1,8
ме мрзи да ги гледам сега ми е мака, се нервирам оти треба да чекам до вторник за парите инаку ќе ти барав уште некоја :)

Се чека гол на Рен - Валенсиен од било кого за убава сума ајде магијо :D

ЦЦЦ сите испаднаа гг&3+ од холанска 2 лига и јас баш ја погодив единствената што нема да заврши ГГ:facepalm:
Sparta R. 2+pp (2:1)
Almere 2+pp (2:2)
Cambuur 2+pp (1:1)
Graafschap GG1 (3:0)

Fun fact: Тие само 2+пп што ми се испаднаа и ГГ1, оваа ГГ1 само 2+пп испадна. :(
Мислам дека зборуваме за истата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom