Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Информации за одложувањето и причината на мечот Сетубал - Порто? Да не знае некој кога би требало да се одигра бидејќи ќе треба да чекам до вторник за париве. -.-

Postponed due to bad weather.

Информации за одложувањето и причината на мечот Сетубал - Порто? Да не знае некој кога би требало да се одигра бидејќи ќе треба да чекам до вторник за париве. -.-
Иста мака имам и јас ...:)

Офенбах - Оснабрик 1 2,50

На ризик
Кардиф - Петерборо Х2 3,20
Ман.УТД -Сандерленд Х2 4,60
Ептен ризик... Како им се нафурани после ланското радување на титулата на Сити сега мислам дека 5 ќе им дадат...

Офенбах - Оснабрик 1 2,50

На ризик
Кардиф - Петерборо Х2 3,20
Ман.УТД -Сандерленд Х2 4,60

А Кардиф дома има скор од 11 одиграни меча, 11-0-0.
Ја ке ја играм 1-1 утре, пооптимистички, 1-1&3+.

епа мора некогаш и да кикснат... убаво е да се провери во 5-6 наредни кола на домашен терен со што екипи играат за да се види дали се исплаќа да се почне прогресија x2, не се они од друга планета па све живо и диво да тепаат дома. :D ќе кикснат коа ќе ни биде најсигурен 1

За утре Лацио - Интер. ГГ3+ или 2и3+. Интер игра променливо, топло ладно во последно време ама со Наполи покажа дека кога игра со срце може да тепа. Исто тепаше на сите дерби сезонава, со милан, јуве, наполи, фиорентина,(исклучок рома) така да мислам и Лацио е на ред. Втора работа што ме влече накај овоа е традиционалното тепање против Лацио и тоа што сме блиски клубови, мислам се сеќавате сите на OH NOOOOO од пред 2 сезони, за што одма после другата им вративме. Од друга страна лацио не се слаби сезонава, играат супер, и скоро 100 проценти сум сигурен дека ќе примиме гол од нив со оглед на тоа дека одбранава знае да прави сериозни киксови.
Додатни типови.
Сити - 2
Удинезе - ГГ
Шалке - 1
Леверкузен - 1

Утре колку ќе биди играна Шалке тоа чудо нешто..па и 18 и 30 часот игра идеално за да ја наместат да сибат веко..јас ќе ја избегнам вие како сакате

Утре колку ќе биди играна Шалке тоа чудо нешто..па и 18 и 30 часот игра идеално за да ја наместат да сибат веко..јас ќе ја избегнам вие како сакате
да да да башка ко што е 1.7 коеф... класика штел утакмица! :D

дегениве Шалкие 5 кола без победа, 1.70 денес цццц уште ли ке местите бре ??

И уште нешто
Њутаун - Алфан Лидо Т22+ 2,90
за похрабрите 7+
Лулеа - Виена 1 1,85 мислам дека е поклон коеф ке видиме
--- надополнето: 15 декември 2012 во 10:42 ---
Од долгогодишното искуство секогаш кога играат прв и последен фаворитот се мачи да победи и еден куп пари имам изгубено на тоа играат прв и последен па првиот мора да тепа.Исто беше и со Лион во средата па со срека нека ни е на двајцата:D
--- надополнето: 15 декември 2012 во 10:44 ---
Ептен ризик... Како им се нафурани после ланското радување на титулата на Сити сега мислам дека 5 ќе им дадат...
Време е за првиот Х на Ман.Утд

Њукасл - Ман Сити Т2 2+
Леверкузен - 1
Норвич - 1
Ливерпул - 1
Шалке - 1

колку да се прати нешто , а да не е по леб .

new orleans +90.5 102 Easy
boston -101.5 89 Easy
phoenix -99.5 99 Huh

Со оглед дека знаев дека Феникс имаа дадено 56 на полувреме , не можам да опишам колку убаво ми дојде на душата сабајле во креветот кога видов дека 99 дале (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom