Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Site vlegoa...ali zaradi namaleni koef izigrav drugo i se zaebav.A vecer brajant 29.5+. Moze i melo 30+... aldridj so parker zaesno 42.5+.
А зошто да победе лаборал со 14+ кога не им е потребно?Каха лаборал - Цедевита 1 -13.5
INFORMACIJE IZ PRVE RUKE... CEDEVITA SE POTPUNO OKRENULA NLB LIGI, SUTRA CE U ROSTERU IGRATI IGRACI 93/4 GODISTE (IVAN BUVA/PF, ROKO ROGIĆ/PG, KARLO LEBO/SF, FILIP BUNDOVIĆ/PF)... SVE MLADI IGRAČI, DOBIT ĆE MINUTAŽU SUTRA U EUROLIGI, JOŠ NEDOSTAJU TOMAS I BABIĆ, IMAJU 2 TEŠKE UTAKMICE KUĆI PROTIV ŠIROKOG I BUDUĆNOSTI, A ŽELJA IM JE TOP2 DO KRAJA GODINE... OVO JE INFO OD IGRAČA KOJI IGRA ZA CEDEVITINE JUNIORE...
Ова го најдов се надевам дека е така .
Зш ќе игрет против копиљаци од 17-18 години .А зошто да победе лаборал со 14+ кога не им е потребно?
во која кладилница ти е играно ова и ај нешто подетално што треба да се извади за да играш онлајн во македонскиве кладилници.
Не е онлајн играно ова .. иначе е од спортлајф .мора да имаш нивна картичка и на страната се логираш ги пишуваш натпреварите го потврдуваш тикетот и одиш во спортлајф кладилница ја даваш картичката и ти го уплаќа тикетот после може да си го најдеш на акаунтот во мои тикети .во која кладилница ти е играно ова и ај нешто подетално што треба да се извади за да играш онлајн во македонскиве кладилници.
Позз
Каха лаборал - Цедевита 1 -13.5.
Од еден хрват на фб во една група сум добри информации имаат посебно за фудбал во хрватска втора лига .Од каде ти е инфово ? И ако е така подобра варијанта е да се изигра прво полувреме 1 -7.5 оти на крај може да се опуштат ..
a ok, јас си помислив да не можи да играш без воопшто да одам таму, а вака сеисто ми е дали ќе ги напишам таму дали од домаНе е онлајн играно ова .. иначе е од спортлајф .мора да имаш нивна картичка и на страната се логираш ги пишуваш натпреварите го потврдуваш тикетот и одиш во спортлајф кладилница ја даваш картичката и ти го уплаќа тикетот после може да си го најдеш на акаунтот во мои тикети .