Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе не се сите паметни како тебе да те ставиме премиер а ?????? На се забелешки наоѓаш али не ти замерувам немај гајле^ Goal.com кристална топка да не имаат со која ги дознаваат информацииве?
Како може да се замарате со такви несериозни сајтови.
^ Goal.com кристална топка да не имаат со која ги дознаваат информацииве?
Како може да се замарате со такви несериозни сајтови.
Не е работата во тоа него за мала замерка се тој е во право за мала грешка одма се дигне, чекај неможе тоа така БРАТЕ секој има право на свое мислење и нормално дека не е измислено а сега колку е точно....Ама важно ИГОР е секогаш во право^Extreme01? Дај некоја тактика за натпреварот во Недела.
Него, во право е Игор...јас (никој и ништо во поврзаност со спортски вести) имам поверодостојни информации од гол.ком
Никој не се пали на Гвардиола без разлика дали ќе биде или не....и дали ќе замине А.В или не него како може сеуште некој да го брани со толку голем став не ми јасно.Се палат дечките на Гвардиола но Пеп во Арсенал нема да ги има Меси , Чави и Инеста туку ке работи со Жервињо , Шамак Ремзи и остала компанија .....
Венгер нема да замине барем не зимово треба да му се даде некоја пара за шопинг сеа на зимо и да проба да ги среди работите ако не бива куферите и назад во Френц ...
Јас.Гвардиола
Патем,кој од вас е за смена на тренер и тоа Пеп да дое на негово место?
И кое засилување би го препорачал зимово? На која позиција?Венгер да остане тренер,СБ аут а Беркамп асистент на А.В. Мора да се купува зимава,мора !