Зошто повеќето девојки чекаат машкото да им пријде?

Член од
25 април 2012
Мислења
443
Поени од реакции
580
Не приоѓаат први затоа што се пи*ки хаахаа

Ретко која женка приоѓа прива, до некаде и ги сфаќам нели ние машките сме похрабри и така. Мене кога ми се допаџа некоја женка одам и почнувам нешто муабет иам некои јаки фори од типот.... колку е саат ма? или онаа....татко ти да не е терориста?? многу јака бомба напраил.... проблемот кај некои женки е во тоа што или се занесуваат дека се многу јаки вагини, или се консултираат со другарките, а нормално ако не ги познаваш ке и речат „ ма даај ббре не долази у предвид“ ова најчесто од љубомора.....Сум приметил дека пооубавите женки се многу пофини од оние половните, и дека кај нив има поголеми шанси за успех... :вонзем:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896

Ретко која женка приоѓа прива, до некаде и ги сфаќам нели ние машките сме похрабри и така. Мене кога ми се допаџа некоја женка одам и почнувам нешто муабет иам некои јаки фори од типот.... колку е саат ма? или онаа....татко ти да не е терориста?? многу јака бомба напраил.... проблемот кај некои женки е во тоа што или се занесуваат дека се многу јаки вагини, или се консултираат со другарките, а нормално ако не ги познаваш ке и речат „ ма даај ббре не долази у предвид“ ова најчесто од љубомора.....Сум приметил дека пооубавите женки се многу пофини од оние половните, и дека кај нив има поголеми шанси за успех... :вонзем:
Половни бе :pos: Во право си донекаде за тоа,али ако не е спонзоруша. Ако е немаш шанси ќе те одјебе,едино ако немаш вреќа пари со себе да носиш.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.321
Поени од реакции
7.066
Половни бе :pos: Во право си донекаде за тоа,али ако не е спонзоруша. Ако е немаш шанси ќе те одјебе,едино ако немаш вреќа пари со себе да носиш.
и ќе седнам да плачам..........

иначе да повеќето чекаат.........

sbg.jpg

........да им пријде.

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867

Точно е дека кај убавите поголеми се и шансите за успех....а во однос на приоѓањето, common sense e девојката да ти даде до знаење дека и се допаѓаш, преку поглед, насмевка, говор на тело, па после машкото да пријде. Така било и секогаш ќе биде.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Зошто го гледале Твајлајт, Три метри над небо....два ку*ци под јастук и слични романтични ФИЛМОВИ...и мислат дека е се така во реалниот живот, тоа треба да го очекуваат од секое машко. Не само за приоѓање и за врска и љубов...

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.321
Поени од реакции
7.066
Како што констатиравме на многу теми, женцките се спонзоруши и чекаат некој да ги части пијачка.
не,радо би со коњушарот,али цифра им не дозвољава :rolleyes:

Член од
12 декември 2012
Мислења
27
Поени од реакции
61
Не знaм зa другите девојки но јaс лично никогaш првa немa дa му се пуштaм нa некое мaшко. Не зaтоa што немaм хрaброст туку не сaкaм ничие его дa билдaм. Освен тоa ценaм хрaбри мaшки, кои ги сфaќaaт моите сигнaли и се доволно мaжи дa ми пријдaт.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Мене првата женска ми пријде прва, мене ми беше многу срам а она беше поискусна и ова чувство беше ''феономенално'', кој кејф! :)

SteamyLover

beautiful tango
Член од
24 октомври 2012
Мислења
202
Поени од реакции
554
Според мене сметам дека машките се тие што би требало да пријдат први, некако послатко ми е тоа. :D Сепак тие се сметаат за похрабри, а женските за посрамежливи. Но не стојам строго по ова, некогаш имало моменти и кога јас прва сум пришла. Се е до 'сигналите' што се праќаат меѓу двајцата и до ситуацијата. :P

white_eagle

: : stuck in void : :
Член од
21 јануари 2008
Мислења
953
Поени од реакции
716
Не знaм зa другите девојки но јaс лично никогaш првa немa дa му се пуштaм нa некое мaшко. Не зaтоa што немaм хрaброст туку не сaкaм ничие его дa билдaм. Освен тоa ценaм хрaбри мaшки, кои ги сфaќaaт моите сигнaли и се доволно мaжи дa ми пријдaт.
Ако со тоа што му се пуштиш на машко му го билдаш егото не важи ли реципрочното т.е дека тој ти го билда егото со тоа што ти пристапува? Тогаш зошто тој да сака да билда нечие его? И самата викаш дека тоа што не пристапуваш не значи дека не си храбра, па и за него нема да значи дека не е храбар нели? Fuck logic.

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.719
За да бидат рамноправни во врската...??!

Член од
12 декември 2012
Мислења
27
Поени од реакции
61
Ако со тоа што му се пуштиш на машко му го билдаш егото не важи ли реципрочното т.е дека тој ти го билда егото со тоа што ти пристапува? Тогаш зошто тој да сака да билда нечие его? И самата викаш дека тоа што не пристапуваш не значи дека не си храбра, па и за него нема да значи дека не е храбар нели? Fuck logic.
Не е декa сум кој знaе колку дигнaтa и декa глумaм нешто, aмa сум виделa кaко постaпувaaт некои мaшки когa им се пуштaле девојки. Дигaње, пa дури и безобрaзност. Не се сите тaкви нормaлно, но што знaм. Сепaк почитувaм мaшки кои се директни и упорни и повеќе би му дaлa шaнсa нa упорниот, директниот и хрaбриот отколку нa некој лепотaн. Сaкaм мaшкото дa ме освојувa. Тоa си е мој стaв... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom