Зошто повеќето девојки чекаат машкото да им пријде?

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Не приоѓаат први затоа што се пи*ки хаахаа

Ретко која женка приоѓа прива, до некаде и ги сфаќам нели ние машките сме похрабри и така. Мене кога ми се допаџа некоја женка одам и почнувам нешто муабет иам некои јаки фори од типот.... колку е саат ма? или онаа....татко ти да не е терориста?? многу јака бомба напраил.... проблемот кај некои женки е во тоа што или се занесуваат дека се многу јаки вагини, или се консултираат со другарките, а нормално ако не ги познаваш ке и речат „ ма даај ббре не долази у предвид“ ова најчесто од љубомора.....Сум приметил дека пооубавите женки се многу пофини од оние половните, и дека кај нив има поголеми шанси за успех... :вонзем:

Ретко која женка приоѓа прива, до некаде и ги сфаќам нели ние машките сме похрабри и така. Мене кога ми се допаџа некоја женка одам и почнувам нешто муабет иам некои јаки фори од типот.... колку е саат ма? или онаа....татко ти да не е терориста?? многу јака бомба напраил.... проблемот кај некои женки е во тоа што или се занесуваат дека се многу јаки вагини, или се консултираат со другарките, а нормално ако не ги познаваш ке и речат „ ма даај ббре не долази у предвид“ ова најчесто од љубомора.....Сум приметил дека пооубавите женки се многу пофини од оние половните, и дека кај нив има поголеми шанси за успех... :вонзем:

Половни бе :pos: Во право си донекаде за тоа,али ако не е спонзоруша. Ако е немаш шанси ќе те одјебе,едино ако немаш вреќа пари со себе да носиш.

Половни бе :pos: Во право си донекаде за тоа,али ако не е спонзоруша. Ако е немаш шанси ќе те одјебе,едино ако немаш вреќа пари со себе да носиш.
и ќе седнам да плачам..........

иначе да повеќето чекаат.........

sbg.jpg

........да им пријде.

Точно е дека кај убавите поголеми се и шансите за успех....а во однос на приоѓањето, common sense e девојката да ти даде до знаење дека и се допаѓаш, преку поглед, насмевка, говор на тело, па после машкото да пријде. Така било и секогаш ќе биде.

Зошто го гледале Твајлајт, Три метри над небо....два ку*ци под јастук и слични романтични ФИЛМОВИ...и мислат дека е се така во реалниот живот, тоа треба да го очекуваат од секое машко. Не само за приоѓање и за врска и љубов...

Како што констатиравме на многу теми, женцките се спонзоруши и чекаат некој да ги части пијачка.
не,радо би со коњушарот,али цифра им не дозвољава :rolleyes:

Не знaм зa другите девојки но јaс лично никогaш првa немa дa му се пуштaм нa некое мaшко. Не зaтоa што немaм хрaброст туку не сaкaм ничие его дa билдaм. Освен тоa ценaм хрaбри мaшки, кои ги сфaќaaт моите сигнaли и се доволно мaжи дa ми пријдaт.

Мене првата женска ми пријде прва, мене ми беше многу срам а она беше поискусна и ова чувство беше ''феономенално'', кој кејф! :)

Според мене сметам дека машките се тие што би требало да пријдат први, некако послатко ми е тоа. :D Сепак тие се сметаат за похрабри, а женските за посрамежливи. Но не стојам строго по ова, некогаш имало моменти и кога јас прва сум пришла. Се е до 'сигналите' што се праќаат меѓу двајцата и до ситуацијата. :P

Не знaм зa другите девојки но јaс лично никогaш првa немa дa му се пуштaм нa некое мaшко. Не зaтоa што немaм хрaброст туку не сaкaм ничие его дa билдaм. Освен тоa ценaм хрaбри мaшки, кои ги сфaќaaт моите сигнaли и се доволно мaжи дa ми пријдaт.

Ако со тоа што му се пуштиш на машко му го билдаш егото не важи ли реципрочното т.е дека тој ти го билда егото со тоа што ти пристапува? Тогаш зошто тој да сака да билда нечие его? И самата викаш дека тоа што не пристапуваш не значи дека не си храбра, па и за него нема да значи дека не е храбар нели? Fuck logic.

Ако со тоа што му се пуштиш на машко му го билдаш егото не важи ли реципрочното т.е дека тој ти го билда егото со тоа што ти пристапува? Тогаш зошто тој да сака да билда нечие его? И самата викаш дека тоа што не пристапуваш не значи дека не си храбра, па и за него нема да значи дека не е храбар нели? Fuck logic.
Не е декa сум кој знaе колку дигнaтa и декa глумaм нешто, aмa сум виделa кaко постaпувaaт некои мaшки когa им се пуштaле девојки. Дигaње, пa дури и безобрaзност. Не се сите тaкви нормaлно, но што знaм. Сепaк почитувaм мaшки кои се директни и упорни и повеќе би му дaлa шaнсa нa упорниот, директниот и хрaбриот отколку нa некој лепотaн. Сaкaм мaшкото дa ме освојувa. Тоa си е мој стaв... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom