Шенон е феноменален. Осеќам дека во иднина ќе растури, само да му се потрефат улогите. Неговите сцени во филмот ми беа најинтересни и искрено навивав за него. Едвај чекам да ја почнам Boardwalk.
Шенон е феноменален, ама режисерот на Premium Rush, е кретен од невидени размери, тоа се случува кога си лаком гз, и сакаш филмот да има од све по нешто, да опфати голем дел од публиката (more cash) а да нема ниеден нагласен правец од жарновски аспект.
Значи сцените кои требаше да бидат тензични беа полу комични, онака некое сеирџиско чуство ми создаваа, наместо да го направеа Шенон да делува психопатски, тој се однесуваше и имаше став како да е накурчен али онака, што се вика како кога те ремети некој близок - на шала....дури и во тепачката (да не откривам премногу) типот не делуваше напизден....мизерии. Уште една дефиниција за недефиниран филм, ми се гади од овие филмови, а колку само потенцијал лежеше...можеше да биде доста добар трилер доколку имаше малце подобро обработена тензија, и напрева подлабок приказ на карактерот кој го играше Шенон.
Е сега како споредба, сцена од Take Shelter,
кој не го гледал нека не го отвара видеово!