Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 12.141
- Поени од реакции
- 13.162
Значи ќе дочека титула. Наредната земамеСега ќе му се јавам да го питам.
Ако не ова, наредната секако. За тој период титула само на сон.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи ќе дочека титула. Наредната земамеСега ќе му се јавам да го питам.
Ако не ова, наредната секако. За тој период титула само на сон.
Бенитез и да освоил и уште 10 титули не може да се стави во иста реченица со Далглиш и притоа да се кажува дека е повеќе од него. Овој вториот не смее да има ваков третман бидејки е најголемиот човек шо некогаш го имал клубот.Значи што има врска тоа? Јас лично не го можам Бенитез ама за разлика од Кени беше х10 менаџериште. Тоа што направил во време коа ни јас ни ти ни 90% од форумов не прател фудбал неможеш да го споредуваш со тоа што го направи сега.
Надевај се. Исто како што се надевавте дека Фалкао може да дојде ова зимаЗначи ќе дочека титула. Наредната земаме
Детски муабети. Правиш споредба меѓу 2ца тренери на ист тим, и тука влечеш паралели. Не ми збори што како направил Кени пред 20 години. Збориме за сега едниот како го водеше тимот и другиот. Ако не да му го дадеме на Кени тимот па што сака нека си праи затоа што он бил "најголемиот".Бенитез и да освоил и уште 10 титули не може да се стави во иста реченица со Далглиш и притоа да се кажува дека е повеќе од него. Овој вториот не смее да има ваков третман бидејки е најголемиот човек шо некогаш го имал клубот.
Ми е гајле за Бенитез. Криво ми е за третманот кој го добива Далглиш сосема незаслужено.Детски муабети. Правиш споредба меѓу 2ца тренери на ист тим, и тука влечеш паралели. Не ми збори што како направил Кени пред 20 години. Збориме за сега едниот како го водеше тимот и другиот. Ако не да му го дадеме на Кени тимот па што сака нека си праи затоа што он бил "најголемиот".
Мена па ми е гајле за третманот на Кени. Јас си го сакам само Роџерс. Наместо да го поддржите вие се карате за Рафа и Кени. Предавници едниМи е гајле за Бенитез. Криво ми е за третманот кој го добива Далглиш сосема незаслужено.
Кој бе лош третман го добива дај немој да ме дупиш. Па секоја утакмица се скандира неговото име, се скандираше и додека беше тренер а и засекогаш ќе биде поштуван во Ливерпул. Ама сега што не му идеше како менаџер мораше да се реагира. Сепак фудбалот е бизнис. Мислам дека за доброто на сите дојде до таа промена на тренерската позиција. Да си кажам најискрено дека и ја се сомневам во Роџерс, ама после победава со Вест Хем некако одамна се неам така осетено. Како да тоа 4то место е ептен достижно. Сега треба да се концентрираме на следниве утакмици и да баталиме се што било предходно. Колку е мизерна лигава греота е ако не влеземе у топ 4.Ми е гајле за Бенитез. Криво ми е за третманот кој го добива Далглиш сосема незаслужено.
Кој бе лош третман го добива дај немој да ме дупиш. Па секоја утакмица се скандира неговото име, се скандираше и додека беше тренер а и засекогаш ќе биде поштуван во Ливерпул. Ама сега што не му идеше како менаџер мораше да се реагира. Сепак фудбалот е бизнис. Мислам дека за доброто на сите дојде до таа промена на тренерската позиција. Да си кажам најискрено дека и ја се сомневам во Роџерс, ама после победава со Вест Хем некако одамна се неам така осетено. Како да тоа 4то место е ептен достижно. Сега треба да се концентрираме на следниве утакмици и да баталиме се што било предходно. Колку е мизерна лигава греота е ако не влеземе у топ 4.Ми е гајле за Бенитез. Криво ми е за третманот кој го добива Далглиш сосема незаслужено.
Се слак(г)ам со тебеДетски муабети. Правиш споредба меѓу 2ца тренери на ист тим, и тука влечеш паралели. Не ми збори што како направил Кени пред 20 години. Збориме за сега едниот како го водеше тимот и другиот. Ако не да му го дадеме на Кени тимот па што сака нека си праи затоа што он бил "најголемиот".
Значи ако има 2ца што нејќам да ги видам да седнат на клупата на Ливерпул тоа се Мурињо и Бенитез. Такви антипатични ликови ми се што незнам... Реално да збориме ланската сезона со овој тим и со овој менаџер мислам дека немаше да бидеме волку блиску до 4тото место. Посебно коа ќе видам скор на домашен терен ејјј порано на Енфилд доаѓаа и се молеа да не примат 3-4 комада, имавме скорови по 7-0-0 на домашен а сега види не. Ама сезонава реално сите се слаби Арсена, Челзи, Тотенхем, Њукасл, Евертон и е огромна шанса да се влезе во ЛШ, да се соберат паричијна и да се донесе некое засилување позвучно од Асаиди.Се слак(г)ам со тебе
Неизмерно го сакам и почитувам Кени, најголемата клупска легенда во така голем клуб како Ливерпул низ историјата....ама дефинитивно направи грешки заради кои плати....можи требаше а можи и не Газдиве да го отпуштат али ме изненади одлуката да го отпуштат....како и да е тој секогаш ќе биде почитуван и сакан од секој Скаузер......
А откако го отпуштија, си реков сега мора да го стават Бенито за нов менаџер, сепак Роџерс има 158% поддршка од мене и искрено верувам во неговите квалитети
Hmmmm let's see.....Ameobi?Значи ако има 2ца што нејќам да ги видам да седнат на клупата на Ливерпул тоа се Мурињо и Бенитез. Такви антипатични ликови ми се што незнам... Реално да збориме ланската сезона со овој тим и со овој менаџер мислам дека немаше да бидеме волку блиску до 4тото место. Посебно коа ќе видам скор на домашен терен ејјј порано на Енфилд доаѓаа и се молеа да не примат 3-4 комада, имавме скорови по 7-0-0 на домашен а сега види не. Ама сезонава реално сите се слаби Арсена, Челзи, Тотенхем, Њукасл, Евертон и е огромна шанса да се влезе во ЛШ, да се соберат паричијна и да се донесе некое засилување позвучно од Асаиди.
Кој бе лош третман го добива дај немој да ме дупиш. Па секоја утакмица се скандира неговото име, се скандираше и додека беше тренер а и засекогаш ќе биде поштуван во Ливерпул. Ама сега што не му идеше како менаџер мораше да се реагира. Сепак фудбалот е бизнис. Мислам дека за доброто на сите дојде до таа промена на тренерската позиција. Да си кажам најискрено дека и ја се сомневам во Роџерс, ама после победава со Вест Хем некако одамна се неам така осетено. Како да тоа 4то место е ептен достижно. Сега треба да се концентрираме на следниве утакмици и да баталиме се што било предходно. Колку е мизерна лигава греота е ако не влеземе у топ 4.
Браос, баш е ова поврзано со темата на која го постираше, а таа е Фан Клуб Ливерпул![]()
Морав![]()
Е дај сеа која титула? ФА куп? Па таму се игра со втори тимови, биди малце реален, ако гледаш така Бенитез ЛШ освои па го хејташ. И да, го уназади тимот со 10 англиски трансфери кои реално ги претплати. Ама ако само ти нејкеш да го увидиш тоа не е проблем, само работата е да не праиш ко тука да го мрзиме Кени кога врска си нема, праиме реален муабет за неговата трансфер политика и тоа е сеДобива лош третман од повеќето поради престојат во тимот во последната година ипол. Го гледате како да го уназадил Ливерпул а нема блага врска.
Не му идело а освојува трофеј по пауза од 6 години и не води во друго финале.
Глупости.....
Роџерс не е тема. Исто како и секој претходен менаџер и тој има целосна подршка од мене.
Аман бе битолчанец па и педер![]()
Морав![]()