Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Стави го и Thomas Ince за кој наводно сме заинтересирани пак да го купиме, а го дадовме како слободен трансфер иако не сум сигурен колку е доволно вмешан Кени во овој трансфер.

Триото Даунинг/Керол/Хендо е купено за ~70М фунти тоа ако не е лоша трансфер политика и преплатување на играчи не знам што е.
Вмешан е како не е менаџер беше. Работата е што лошите трансфери му се припишуваат на Комоли а добрите на Кени. Всушност Суарез е од Комоли донесен а другите од Кени. Ако ви текнува уште од Декември се маткавме со Суарез а веќе кога дојде Кени на 8ми Јануари преговорите беа во напредна фаза така да ништо немаше Кени со носењето на Суарез
--- надополнето: 10 декември 2012 во 23:42 ---
Керол преплатен не по негова вина туку по вина на други. Јасно?
Хендерсон кога тогаш ќе ги оправда вложените пари.
Даунинг флоп. Тука не коментирам.

Дај кажи како ќе ги оправдаш 20-те милиони на Бенитез за повреден играч како Аквилани?
Значи Кени е лошиот, а бенитез светец. Роџерс не го мешај.
Аквилани имаше една сезона под Бенитез. Не знаеме какви планови имаше понатака Рафа за него. Рој, Кени и Роџерс почнаа како кучка да го праќаат насекаде и толку од него. ВО поглед на Трансфери........море и на се не само на трансери Рафа>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Кени

. ВО поглед на Трансфери........море и на се не само на трансери Рафа>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Кени

Ццццц, е ова е срамота. Некој си шпанец кој ни донесе севкупно 4 титули да го ставаш пред најголемата легенда на клубот.

Ццццц, е ова е срамота. Некој си шпанец кој ни донесе севкупно 4 титули да го ставаш пред најголемата легенда на клубот.
Сега збораме за Рафа и овој Кени во неговиот последен мандат.

Аквилани имаше една сезона под Бенитез. Не знаеме какви планови имаше понатака Рафа за него. Рој, Кени и Роџерс почнаа како кучка да го праќаат насекаде и толку од него. ВО поглед на Трансфери........море и на се не само на трансери Рафа>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Кени
Немој, немој да си го бранел Аквилани. Педерчето се уплаши кога виде каков фудбал се игра у Англија и се испичка назад у Италија, ниеден менаџер не е крив што не успеа у Ливерпул, само он си е крив заедно со агентчето шо си го дудлаа 3 години...

Ова потценувачки требаше да звучи? :icon_lol:

Инаку никој не оспорува дека Кени е легенда, работата е што во второто враќање направи премногу очајни трансфери, форсираше само англичани и измените скоро и не ги користеше.

Немој, немој да си го бранел Аквилани. Педерчето се уплаши кога виде каков фудбал се игра у Англија и се испичка назад у Италија, ниеден менаџер не е крив што не успеа у Ливерпул, само он си е крив заедно со агентчето шо си го дудлаа 3 години...
Добро тоа во ред............ама и цела сезона со Рафа не крена глава од повреди така да не знам колку е паметно да му се припиши како феил на Рафа

Добро тоа во ред............ама и цела сезона со Рафа не крена глава од повреди така да не знам колку е паметно да му се припиши како феил на Рафа
Фејл на универзумот е Аквилани му јебем косата, можеше да се прослави кај нас...

Кајко и да е Кени е најголемиот што некогаш го имал Ливерпул. Во ниеден случај не заслужува да биде третиран на овој начин.
Ме знајш мене..........дури не се донеси титула се ќе поебам :icon_lol:

Ова потценувачки требаше да звучи? :icon_lol:

Инаку никој не оспорува дека Кени е легенда, работата е што во второто враќање направи премногу очајни трансфери, форсираше само англичани и измените скоро и не ги користеше.
Да, тоа е 0 во споредба со она што го има направено Далглиш за Ливерпул.
Колку и да направил грешки(за мене се само 2) не заслужува ваков третман.
--- надополнето: 10 декември 2012 во 23:54 ---
Ме знајш мене..........дури не се донеси титула се ќе поебам :icon_lol:
Сега е касно е да излегуваш од лавиринтот во кој самиот се заглави :icon_lol:

Да, тоа е 0 во споредба со она што го има направено Далглиш за Ливерпул.
Колку и да направил грешки(за мене се само 2) не заслужува ваков третман.
--- надополнето: 10 декември 2012 во 23:54 ---

Сега е касно е да излегуваш од лавиринтот во кој самиот се заглави :icon_lol:
Не се заглавив............титула во ПЛ сакам инаку......

Џерард и Карагер сакаат повеќе ама шо им останува освен да се надеваат и да чекаат. За првиот има надеж ама вториот отиде веќе.
Оваа сезона ли ќе се пензионира Кара??

Значи што има врска тоа? Јас лично не го можам Бенитез ама за разлика од Кени беше х10 менаџериште. Тоа што направил во време коа ни јас ни ти ни 90% од форумов не прател фудбал неможеш да го споредуваш со тоа што го направи сега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom