Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Значи што има врска тоа? Јас лично не го можам Бенитез ама за разлика од Кени беше х10 менаџериште. Тоа што направил во време коа ни јас ни ти ни 90% од форумов не прател фудбал неможеш да го споредуваш со тоа што го направи сега.
Бенитез и да освоил и уште 10 титули не може да се стави во иста реченица со Далглиш и притоа да се кажува дека е повеќе од него. Овој вториот не смее да има ваков третман бидејки е најголемиот човек шо некогаш го имал клубот.
--- надополнето: 11 декември 2012 во 00:10 ---
Значи ќе дочека титула. Наредната земаме
Надевај се. Исто како што се надевавте дека Фалкао може да дојде ова зима :pos:.

Бенитез и да освоил и уште 10 титули не може да се стави во иста реченица со Далглиш и притоа да се кажува дека е повеќе од него. Овој вториот не смее да има ваков третман бидејки е најголемиот човек шо некогаш го имал клубот.
Детски муабети. Правиш споредба меѓу 2ца тренери на ист тим, и тука влечеш паралели. Не ми збори што како направил Кени пред 20 години. Збориме за сега едниот како го водеше тимот и другиот. Ако не да му го дадеме на Кени тимот па што сака нека си праи затоа што он бил "најголемиот".

Детски муабети. Правиш споредба меѓу 2ца тренери на ист тим, и тука влечеш паралели. Не ми збори што како направил Кени пред 20 години. Збориме за сега едниот како го водеше тимот и другиот. Ако не да му го дадеме на Кени тимот па што сака нека си праи затоа што он бил "најголемиот".
Ми е гајле за Бенитез. Криво ми е за третманот кој го добива Далглиш сосема незаслужено.

Ми е гајле за Бенитез. Криво ми е за третманот кој го добива Далглиш сосема незаслужено.
Мена па ми е гајле за третманот на Кени. Јас си го сакам само Роџерс. Наместо да го поддржите вие се карате за Рафа и Кени. Предавници едни :P:icon_lol:

Кој бе лош третман го добива дај немој да ме дупиш. Па секоја утакмица се скандира неговото име, се скандираше и додека беше тренер а и засекогаш ќе биде поштуван во Ливерпул. Ама сега што не му идеше како менаџер мораше да се реагира. Сепак фудбалот е бизнис. Мислам дека за доброто на сите дојде до таа промена на тренерската позиција. Да си кажам најискрено дека и ја се сомневам во Роџерс, ама после победава со Вест Хем некако одамна се неам така осетено. Како да тоа 4то место е ептен достижно. Сега треба да се концентрираме на следниве утакмици и да баталиме се што било предходно. Колку е мизерна лигава греота е ако не влеземе у топ 4.
--- надополнето: 11 декември 2012 во 00:19 ---
Кој бе лош третман го добива дај немој да ме дупиш. Па секоја утакмица се скандира неговото име, се скандираше и додека беше тренер а и засекогаш ќе биде поштуван во Ливерпул. Ама сега што не му идеше како менаџер мораше да се реагира. Сепак фудбалот е бизнис. Мислам дека за доброто на сите дојде до таа промена на тренерската позиција. Да си кажам најискрено дека и ја се сомневам во Роџерс, ама после победава со Вест Хем некако одамна се неам така осетено. Како да тоа 4то место е ептен достижно. Сега треба да се концентрираме на следниве утакмици и да баталиме се што било предходно. Колку е мизерна лигава греота е ако не влеземе у топ 4.

Се слак(г)ам со тебе :D
Неизмерно го сакам и почитувам Кени, најголемата клупска легенда во така голем клуб како Ливерпул низ историјата....ама дефинитивно направи грешки заради кои плати....можи требаше а можи и не Газдиве да го отпуштат али ме изненади одлуката да го отпуштат....како и да е тој секогаш ќе биде почитуван и сакан од секој Скаузер......
А откако го отпуштија, си реков сега мора да го стават Бенито за нов менаџер, сепак Роџерс има 158% поддршка од мене и искрено верувам во неговите квалитети

Се слак(г)ам со тебе :D
Неизмерно го сакам и почитувам Кени, најголемата клупска легенда во така голем клуб како Ливерпул низ историјата....ама дефинитивно направи грешки заради кои плати....можи требаше а можи и не Газдиве да го отпуштат али ме изненади одлуката да го отпуштат....како и да е тој секогаш ќе биде почитуван и сакан од секој Скаузер......
А откако го отпуштија, си реков сега мора да го стават Бенито за нов менаџер, сепак Роџерс има 158% поддршка од мене и искрено верувам во неговите квалитети
Значи ако има 2ца што нејќам да ги видам да седнат на клупата на Ливерпул тоа се Мурињо и Бенитез. Такви антипатични ликови ми се што незнам... Реално да збориме ланската сезона со овој тим и со овој менаџер мислам дека немаше да бидеме волку блиску до 4тото место. Посебно коа ќе видам скор на домашен терен ејјј порано на Енфилд доаѓаа и се молеа да не примат 3-4 комада, имавме скорови по 7-0-0 на домашен а сега види не. Ама сезонава реално сите се слаби Арсена, Челзи, Тотенхем, Њукасл, Евертон и е огромна шанса да се влезе во ЛШ, да се соберат паричијна и да се донесе некое засилување позвучно од Асаиди.

Според мене Џерард е најголемиот што некогаш играл за ЛФЦ. Прво, зошто и самиот Кени тоа го има кажано, второ, зошто го имам гледано како ги подигнува сите трофеи со ЛФЦ (освен нАли, ПЛ).

И што сега...и мене ќе ме обвинуваш за третманот што не му го пружам на Кени?

Никој не ја оспорува неговата важност поврзана со ИСТОРИЈАТА (ки ворд) во клубот но, срањето што го создаде минатата сезона е и те како очигледно. Кени е голем човек пред се и никогаш не изусти ни збор против таа одлука на Хенри да биде отпуштен и во целост го подржува Роџерс. Тоа го нагласува во секоја негова ебана колумна. Ако вие го поддржувате Кени, поддржете го и Роџерс.

П.С. Јас лично, освен Коатес, сите други трансфери ги сметам за флопови, без разлика дали Адам беше купен за 6 мил ил Керол за 36 мил. Ги тргам тука Белами и Суарез зошто едниот беше донесен за Џ а другиот беше договорен пред да ни стане Кени менаџер. Патем, сите играчи што беа донесени од островот беа масло на Кени. Комоли сам кажа дека имал наредба да носи само британски играчи а.к,а сите флопови, ако го тргнеме на страна Крег.

Свесен беше дека уште од старт таму е само како привремен менаџер, го направи тоа што го направи, нема никогаш да биде заборавен, напротив, ќе бидем запамтен како еден од најголемите, покрај за мене најголемиот, дечкото со број 8 кој има ужасна сезона :ROFLMAO:

:X3:

tumblr_m6lod5REqM1r9fzbxo1_100.gif

Морав :pos::pos::pos:

Значи ако има 2ца што нејќам да ги видам да седнат на клупата на Ливерпул тоа се Мурињо и Бенитез. Такви антипатични ликови ми се што незнам... Реално да збориме ланската сезона со овој тим и со овој менаџер мислам дека немаше да бидеме волку блиску до 4тото место. Посебно коа ќе видам скор на домашен терен ејјј порано на Енфилд доаѓаа и се молеа да не примат 3-4 комада, имавме скорови по 7-0-0 на домашен а сега види не. Ама сезонава реално сите се слаби Арсена, Челзи, Тотенхем, Њукасл, Евертон и е огромна шанса да се влезе во ЛШ, да се соберат паричијна и да се донесе некое засилување позвучно од Асаиди.
Hmmmm let's see.....Ameobi? :D
Сериозно, јас го сакав Бенито на клупа, бидејќи стварно имаше успех со Ливерпул а и јас лично Мурињо, Манчини и Капело ми се двајцата најодвратни тренери.....добро де малку и Мојес :D

Добива лош третман од повеќето поради престојат во тимот во последната година ипол. Го гледате како да го уназадил Ливерпул а нема блага врска.
Не му идело а освојува трофеј по пауза од 6 години и не води во друго финале.
Глупости.....
Роџерс не е тема. Исто како и секој претходен менаџер и тој има целосна подршка од мене.

Добива лош третман од повеќето поради престојат во тимот во последната година ипол. Го гледате како да го уназадил Ливерпул а нема блага врска.
Не му идело а освојува трофеј по пауза од 6 години и не води во друго финале.
Глупости.....
Роџерс не е тема. Исто како и секој претходен менаџер и тој има целосна подршка од мене.
Е дај сеа која титула? ФА куп? Па таму се игра со втори тимови, биди малце реален, ако гледаш така Бенитез ЛШ освои па го хејташ. И да, го уназади тимот со 10 англиски трансфери кои реално ги претплати. Ама ако само ти нејкеш да го увидиш тоа не е проблем, само работата е да не праиш ко тука да го мрзиме Кени кога врска си нема, праиме реален муабет за неговата трансфер политика и тоа е се
--- надополнето: 11 декември 2012 во 00:32 ---
Аман бе битолчанец па и педер:place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom