Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
То је та екипаА фаулот за слободниот удар го направи Клиши. Значи во последниот гол на Јунајтед вклучени беа Клиши, Насри и РВП.

Типично второ полувреме за Јунајтед и масоните на Ферги. Се повлекоја ко пичиња на 2-0 резултат, ко демек Сити се селска екипа, и опа - еден куп судиски грешки во корист на Јунајтед, имаше и за Сити, но билансот на крај беше на страна на Јунајтед, и како и секогаш со невидена среќа во последен момент гол. Да ти ебам живот.

тевез намерно го сопна рафаел од позади.Не знам, прочитав дека бил Клиши, ќе видам на хајлајси може да сум грешка
Тевез го направи фаулот бе момак.Не знам, прочитав дека бил Клиши, ќе видам на хајлајси може да сум грешка
Баш знам пошо Тевез доби жолт за дерењето на судијата, а нешто после тоа го направи фаулот и баш коментаторот кажа: Еткинсон нема да го санкционира стартот.Не знам, прочитав дека бил Клиши, ќе видам на хајлајси може да сум грешка
Судијава беше срањеваљда нема да се најде некој пак да јаде гомна за судијата???

Освен ланиEdno e jasno , dodeka e Ferguson na klupata na Junajted , drugite ekipi nemaat sansa. Si ja znae covekot rabotata, mora da se priznae .

Клиши ја загуби топката , перси ја шутна а насри ја закачи ако веќе правиме муабет за екс играчи на Арсенал .Добро грешка, значи Тевез бил. Како и да е останува комбинацијат РВП-Насри.
И да не заборавиме, ако беше признаен регуларниот гол на Јунајтед, немаше никави драми да има на крајот, ама ако вака беше поинтересно