Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
380824_521240107916210_823001090_n.jpg

ахаха

Типично второ полувреме за Јунајтед и масоните на Ферги. Се повлекоја ко пичиња на 2-0 резултат, ко демек Сити се селска екипа, и опа - еден куп судиски грешки во корист на Јунајтед, имаше и за Сити, но билансот на крај беше на страна на Јунајтед, и како и секогаш со невидена среќа во последен момент гол. Да ти ебам живот.

Бирај си со бонсек да се самоубиваш?
-Кратка и болна смрт

Или со јаже?
-Да грчиш ко заклана кокошка?

o_O

Тевез го направи фаулот, а Фердинанд беше погоден со нешто од публика. Да расчистиме дилеми:icon_mrgr:

Не знам, прочитав дека бил Клиши, ќе видам на хајлајси може да сум грешка
Баш знам пошо Тевез доби жолт за дерењето на судијата, а нешто после тоа го направи фаулот и баш коментаторот кажа: Еткинсон нема да го санкционира стартот.

Edno e jasno , dodeka e Ferguson na klupata na Junajted , drugite ekipi nemaat sansa. Si ja znae covekot rabotata, mora da se priznae .

Добро грешка, значи Тевез бил. Како и да е останува комбинацијат РВП-Насри.

И да не заборавиме, ако беше признаен регуларниот гол на Јунајтед, немаше никави драми да има на крајот, ама ако вака беше поинтересно

Чудно,чудно,Јунајтед не само што победија без помош на судиите туку и против нив беа.Се ближи 21.12.2012 :D

Добро грешка, значи Тевез бил. Како и да е останува комбинацијат РВП-Насри.

И да не заборавиме, ако беше признаен регуларниот гол на Јунајтед, немаше никави драми да има на крајот, ама ако вака беше поинтересно
Клиши ја загуби топката , перси ја шутна а насри ја закачи ако веќе правиме муабет за екс играчи на Арсенал .
Инаку да имаше инцидент и рио беше акнат у глава од фан .. и да затоа камерите не прикажаа што се дешава и даваа рандом играчи додека другите се стрчаа накај трибина.

Ќе треба модератор/администратор да реагираат малце тука, погоре има едно прилично „сочно мислење“. :)

Честитки за победата иначе, иако најубаво ќе беше 2-2. ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom