Загрозена безбедност во Скопје - работат ли институциите?

• Креатор на темата Креатор на темата *LION*
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
vie sami kje ja gubete drzavata. svesni ste deka mora da go promenite imeto, toa vi go kazuva EU i USA. albancite ve podrzuvaat. vekje jasno vi e deka morate da go promenite imeto ili nikoj ne moze da vi (ni) ja zagarantira idninata. vie nikako da odlucite ke ja promenite imeto i ke se integrirate vo eu ili ke se podelite i ke se integrirate vo Srbija
Абе ајде што ни кажа бе,брос колку си паметен еј,а извини ти,кај живиш?од марс да не си паднал.Само едно да ти е јасно на тебе и на таквите ко тебе,ни име ќе сменимо,ни у србија ќе се интегрирамо,ајде сеа шетња малу.

vie sami kje ja gubete drzavata. svesni ste deka mora da go promenite imeto, toa vi go kazuva EU i USA. albancite ve podrzuvaat. vekje jasno vi e deka morate da go promenite imeto ili nikoj ne moze da vi (ni) ja zagarantira idninata. vie nikako da odlucite ke ja promenite imeto i ke se integrirate vo eu ili ke se podelite i ke se integrirate vo Srbija

Што зборуваш бе озбилен си ?

E da znaes deka ne menjame imeto I ako ideme u bezdna ideme komplet so vas..poso Mora da ste sekade 25% I koa ke go jadme stapot ke povedeme 25%....

http://press24.mk/story/siluvanje/vecherva-siluvana-medicinska-sestra-na-kejot-na-vardar-vo-skopje

Вечерва силувана медицинска сестра на кејот на Вардар во Скопје

28 годишна медицинска сестра од Скопје вечерва околу 19 часот била силувана на кејот на реката Вардар во близина на хотелот Александар Палас, дознава Press24.
Додека одлеа на работа и пришло сеуште непознато машко лице на возраст од околу 25 години кое зборувало на нечист македонски јазик и ја силувал.
Девоката случајот го пријвила во полиција.
Од МВР ја потврдуваат информацијата и велат дека работат на расветлување на случајот.

Можеле да кажат само - Ш иптар бил.
На сите ни е јасно кој го тероризира Скопје.

Има ли мажи бе во државава, на што ли личи ова деца и жени ни ги тепаат и силуваат кај ќе стигнат!....
До кога вака?

http://press24.mk/story/siluvanje/vecherva-siluvana-medicinska-sestra-na-kejot-na-vardar-vo-skopje

Вечерва силувана медицинска сестра на кејот на Вардар во Скопје

28 годишна медицинска сестра од Скопје вечерва околу 19 часот била силувана на кејот на реката Вардар во близина на хотелот Александар Палас, дознава Press24.
Додека одлеа на работа и пришло сеуште непознато машко лице на возраст од околу 25 години кое зборувало на нечист македонски јазик и ја силувал.
Девоката случајот го пријвила во полиција.
Од МВР ја потврдуваат информацијата и велат дека работат на расветлување на случајот.

Можеле да кажат само - Ш иптар бил.
На сите ни е јасно кој го тероризира Скопје.
Има шпекулации дека биле повеќе лица, т.е. ГРУПА, само се молчи, како и за уште неколку случаи слични на овој.

Има ли мажи бе во државава, на што ли личи ова деца и жени ни ги тепаат и силуваат кај ќе стигнат!....
До кога вака?

Сигурно си го барала она, нели Јагод4е?

До кога вака?

Има мажи.. само најголемиот страв е од полицијата,казните.. Едвај се сврзува крај со крај а не па да плаќаат твоите казни за кои ќе ти ја ебат мамата.. а за нив 1 прекршок нема да има.. ете тоа е разликата..роб во своја држава

ne ne sum ozbilen, se seguvam. vie ne mozete da ja privatite vistinata
drugo e so sakame a drugo e sto moramo

Која вистина дека ако некогаш влезиме во еу вие ке бидете племенска заедница од 16% во Македонија тоа јасно ми е да.

382120_10151305459803024_1859674881_n.jpg

:facepalm:
Живееме во држава со тешки имбецили, така да тешко дека некогаш ќе тргнеме напред :tapp:

Сигурно си го барала она, нели Јагод4е?

И? Колку време чекаше да ми реплицираш?
Колку може некои женски да бидат смешни....

Бркај си работа, не ме замарај!
--- надополнето: 9 декември 2012 во 12:40 ---
Има мажи.. само најголемиот страв е од полицијата,казните.. Едвај се сврзува крај со крај а не па да плаќаат твоите казни за кои ќе ти ја ебат мамата.. а за нив 1 прекршок нема да има.. ете тоа е разликата..роб во своја држава

Сеуште мислам дека најголемата сила е во народот!

:facepalm:
Живееме во држава со тешки имбецили, така да тешко дека некогаш ќе тргнеме напред :tapp:
Па овој народ не заслужува ништо подобро од оваа состојба сега.Сите плукаат по Владата,а овој народ ја гласал Владава и сите претходни Влади,не ја гласале некои Марсовци.
Не викаат за џабе ,каков народ,таква држава...

Па овој народ не заслужува ништо подобро од оваа состојба сега.Сите плукаат по Владата,а овој народ ја гласал Владава и сите претходни Влади,не ја гласале некои Марсовци.
Не викаат за џабе ,каков народ,таква држава...

Не е проблем што народот избрал некоја влада во некој момент..бирал од што немал што друго да бира,или бил залажан во тој момент.Проблемот е што овој народ незнае да СРУШИ влада и власт,тоа е народ без кичма.Наместо власта да се плаши од народот,обратна ситуација е. Овој народ незнае на протест да искочи,камо ли власт да сруши.И сите следни што ќе дојдат исти ќе бидат,немој да се надевате дека некој поарен ќе биде. Пошто политичарите знаат дека си имаат работа со килав народ,апатичен и незаинтересиран..и ќе си го работат.

ne ne sum ozbilen, se seguvam. vie ne mozete da ja privatite vistinata
drugo e so sakame a drugo e sto moramo

Mислам не ми е јасно како до сега таков националист како тебе не банираа од темава. Едно позитивно мислење не даде овдека од кога те читам. Прво, убијци на недолжни деца сте ( на 4 ненаоружани деца мозоците им ги растуривте ) , потоа " Мажишта во автобус, тепате деца и старци " , потоа силувате беспомошни и млади жени, се тепате кај што ќе ви текне не бирате ни место ни време , а исто мавате и без причина, па добро има ли нешто во вашата култура што можам да го наречам добро ? Дали во куранот ова го пишува , убиј ги недолжните деца, е*и која сакаш жена на улица и ич да не ти е гајле , тепај се по автобуси без повод и причина , мавај по деца и старци , шо ти е гајле , си го измавал исто како да не си го измавал, или дали во куранот пишува оди на школо со нож и кој ке стигнеш брцај , шо ти е гајле не е твое ... а ? Вие во верата бре не си верувате! Немате основна култура, немате бонтон, со еден збор кажано немате МОЗОК ! Што ќе ви е , и онака сте без образование 90% и за вас само нивата е спас, џамијата и кечето.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom