Фан Клуб: Борусија Дортмунд

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.648
Поени од реакции
22.380
Реално чист пенал беше и црвен,чист гол спречи.Нема тука намерно било или ненамерно.Реалноста е дека тука постапи добро Штарк но како судел во целиот натпревар не ме интересира.
Не зафркавај друже, ништо не беше.
--- надополнето: 8 декември 2012 во 22:47 ---
Ја си реков дека не ме интересира како судел во целиот натпревар,нема тим што не е оштетен од некој судија но пеналот и црвениот чисти како солза.Ако е така и пеналот за Дортмунд не беше ни 1%.Значи големи грешки 50-50% е сега дали правел ситни грешки тоа не ме интересира.
Не е 50/50 Дортмунд со играч помалце играше 60 минути.
--- надополнето: 8 декември 2012 во 22:48 ---
Reus :love: за колку го земавте?

Ја ебавте сезонава единствен спас трофеј во Лига на Шампионите. :icon_mrgr:
17м ЕУР имаше клаузула. Веќе ги врати парите. Иначе фокусот годинава е на ЛШ, во Бундеслигата 1-3 место е целта, да се квалификува во ЛШ.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.235
Поени од реакции
8.339
Реално чист пенал беше и црвен,чист гол спречи.Нема тука намерно било или ненамерно.Реалноста е дека тука постапи добро Штарк но како судел во целиот натпревар не ме интересира.

каде гледаш рака тука? Аватарот гол да ти шета низ куќа.

Член од
21 февруари 2011
Мислења
143
Поени од реакции
163
Волфганг Stark ја ''призна грешка''
Во Понеделник ке се знае се што ке биде со Marcel а нажалост резултатот и судијата си остануваат исти 2:3 а Strak и натаму јавно ке си навива за тој што сака.....

http://www.bvb.de/?%87%ECZ%1B%E7%F4%9C%5Dn%E4%8C%9B

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
"Pogledao sam snimku tog događaja i priznajem da sam gadno pogriješio. Takvo što se ne bi smjelo događati. Ljut sam na sebe. Ispričavam se svima u Borussiji. Nisam trebao svirati niti jedanaesterac, niti crveni karton. Žao mi je", poručio je Stark.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.367
Поени од реакции
7.137

чист пенал во секој случај го погоди играчот на отворена рака(не се потруди да ги залепи за телото),но црвениот картон е престрог,затоа што не беше намерно играњето,ами ова е чисто судиско уверување за кое реба да биде награден или казнет од Федерацијата

Член од
21 февруари 2011
Мислења
143
Поени од реакции
163
"Pogledao sam snimku tog događaja i priznajem da sam gadno pogriješio. Takvo što se ne bi smjelo događati. Ljut sam na sebe. Ispričavam se svima u Borussiji. Nisam trebao svirati niti jedanaesterac, niti crveni karton. Žao mi je", poručio je Stark.
Tacno druze sudija!!slazem se i ja sa tobom,samo reci mi ti kad ce bude WC Bayer Munchen sampion Njemacke lige jedino to me meni interesuje,budi zdrav i ziv i da bog da imao pa nemao
:pos:

:ROFLMAO::ROFLMAO:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.648
Поени од реакции
22.380
чист пенал во секој случај го погоди играчот на отворена рака(не се потруди да ги залепи за телото),но црвениот картон е престрог,затоа што не беше намерно играњето,ами ова е чисто судиско уверување за кое реба да биде награден или казнет од Федерацијата
Судијата сам призна дека згрешил и уште викаш пенал бил? Види пак убо, не ја буцна топката со рака.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.235
Поени од реакции
8.339
која рака ало гледаш ли ти или не гледаш го мава во лева кон десна нога рака нема никаде.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.367
Поени од реакции
7.137
ми се чини дека го погоди во левата дланка која е отворена,а ако е така пошто е последен играч и топката оди во голот - тоа е чист пенал........судијата што изјавил - изјавил,треба да гледа кај му е работата а не во играчите на Волфзбург......како и да е мене необјаснива ми е играта во домашното првенство оваа година.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682

--- надополнето: 9 декември 2012 во 11:53 ---
која рака ало гледаш ли ти или не гледаш го мава во лева кон десна нога рака нема никаде.

--- надополнето: 9 декември 2012 во 11:57 ---
Пуштите уште еднаш да видите дали не го удира во левата рака..Да одеше поналево топката тој веќе се спремаше да ја удри и со десната.рака.Последен играч беше и спречува чист гол,што сакате вие?Штарк како мало пиче сега се извинува за нешто што не треба да се извинува.Што не се извини за пеналот што им го даде поклон на Дортмунд?Нека им ги лиже нозете на ДФБ сега,слепец.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.648
Поени од реакции
22.380
Цела Германска јавонст е јасна дека во никој случај не беше рака, не знам оти уште се замарате со снимки и све.

Член од
21 февруари 2011
Мислења
143
Поени од реакции
163
(y) MARIO - GOETZE (y) OFFICIAL WEBSITE (y)
--- надополнето: 9 декември 2012 во 21:25 ---
Еве едно видео кое кажува многу работи како стојат во Германското првенство,и дека добро се знае кај што има сила нема правдина......(y)
Се работи за три дела кој вреди да се погледаат,знам дека треба ''добро би било'' да оди темата во Бундес Лига али Mario Gómez нејкам да ми речи дека ја памети цела оваа сторија како да била вчера хмм па можеби и бил таму кој знае,знам само дека со Ottmar Hitzfeld и ден денешен си комуницираат на Facebook ''разменуваат мислења''
Да се вратиме на видеото (y)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.944
Поени од реакции
116.466
Овие па навивачиве на Баерн рака било па рака било. Тоа само од инат може човек да го збори ебаго, ви се гледа дека се ситите на Дортмунд и на секој нивен неуспех. (секоја чест на исклучоци)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.648
Поени од реакции
22.380
НЕ дека не можеше да биде подобро, ама до крај да остане Дортмунд втор и можеби уште една рунда да врви во ЛШ би рекол дека беше одлична година. Е сега никој тим неможе секоја година да зема шампионат.

Kajgana Shop

На врв Bottom