- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
Clerks 2
и треба да се повлече одамна нема добар филм направено
Како може во спортот да имаш вкус (Интер и Лејкерс), а во филмовиве не (според оваа изјава)? :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Clerks 2
и треба да се повлече одамна нема добар филм направено
he lost his mojo (исто како Кроненберг што му е боље да се пензионира него што избацува безвезе филмови како Космополис).Како може во спортот да имаш вкус (Интер и Лејкерс), а во филмовиве не (според оваа изјава)? :/
Clerks кецот е култно ремек дело и двојката споредена со кецот е далеку. Ама како филм, е убав. Има свои моменти, на пример споредбата со Lotr и Star Wars (а тука можам да речам фак ју Кевин Смит) ама не би било лошо да се види тројката како неговото последно режисерско дело.he lost his mojo (исто како Кроненберг што му е боље да се пензионира него што избацува безвезе филмови како Космополис).Red State го имаш гледано?
Клеркс 2 не беше уопште толку добар како кецот што е и нормално со продолжение a тек трет дел колку добри трети делови знаеш?
А за филмски вкус ај да не те рчкам колку пати го имаш гледано Трансформерс
Неверојатна катастрофа е. Треба да одвоиш време само за да видиш колку е лош, не се гледа така лош филм секој денИмам гледано се од Кевин Смит освен Red State. (никогаш не одвоив време за овој, а читав дека бил катастрофа)
А за филмски вкус ај да не те рчкам колку пати го имаш гледано Трансформерс
Во однос на публиката, во милениум беше одлично да се гледа. Ни пуканка ни глас не се слушна и на cloud atlas и на amour. Добро освено кога се бунеа за црниот екран на amourИначе во сити мол го гледав, имаше 10-12 души, едни 3 си се смееа редовно на глас, другите се изнагрицкаа ко да не ручале, и на крај испадна атмосферата ко за полно кино.![]()
Sleepwalk with Me 2012 LIMITED 720p BluRay x264-SPARKS
еве ти филм со клер од six feet under Psyside
Излеа јас сум единствен овде на кој Red State му е ок филм. Мислам дека оценката што си ја има на имдб му е таман (6.2). Различно од све друго што сум гледал од Кевин Смит.
па излезе dvdripАко си го гледала на нормална снимка, ај пушти линк по ПП![]()
Имаше dvdrip на замунда или на арена јас некаде од таму го симнав.Looper гледам уште тапа се снимкиве. А баш сакав да видам дали го бива.
Ханеке со Amour ме испопотресе. Човече, без коментар останав.