Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Sleepwalk with Me 2012 LIMITED 720p BluRay x264-SPARKS

еве ти филм со клер од six feet under Psyside
Иначе во сити мол го гледав, имаше 10-12 души, едни 3 си се смееа редовно на глас, другите се изнагрицкаа ко да не ручале, и на крај испадна атмосферата ко за полно кино. :)
Во однос на публиката, во милениум беше одлично да се гледа. Ни пуканка ни глас не се слушна и на cloud atlas и на amour. Добро освено кога се бунеа за црниот екран на amour :D

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Излеа јас сум единствен овде на кој Red State му е ок филм. Мислам дека оценката што си ја има на имдб му е таман (6.2). Различно од све друго што сум гледал од Кевин Смит.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Го најдов орото уствари не било оро туку секвенца од песна, а можи и делот од песнава како ритам е од некое оро. Како и да секс сцената на Сенки од Милчо кога оваа ќе ги печи пиперките на шпорет а оди ритамот на почетокот од песнава:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.671
Поени од реакции
34.136
Sleepwalk with Me 2012 LIMITED 720p BluRay x264-SPARKS

еве ти филм со клер од six feet under Psyside
Исто така Coma, со Клер. Два дела, мини серија. Прееска го изгледав првиот, интересна замисла, утре вториот, за целосна оцена.
P.S Ридли Скот има вмешано прсти, т.е негова продукција.

Излеа јас сум единствен овде на кој Red State му е ок филм. Мислам дека оценката што си ја има на имдб му е таман (6.2). Различно од све друго што сум гледал од Кевин Смит.
И мене ми се допадна Red State.
Maра ми го препорача. :(

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Looper гледам уште тапа се снимкиве. А баш сакав да видам дали го бива.

А

Анноун

Гостин
Јас го симнувам Deadfall . Саат и пол , над 6 оцена , Olivia Wilde . Good enough for Saturday evening.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Mac)) дај слики од домашното кино или некој нека ме упати кај што веќе има слики (сигурно се пофалил до сеа :D)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Mac)) дај слики од домашното кино или некој нека ме упати кај што веќе има слики (сигурно се пофалил до сеа :D)
Вие изгледа си го замислувате како кино и пол, од американските. :D

Телевизорче 40 инчи, директ поврзан со PC и преку SPDIF/Optical до рисиверот Sony DGT 910. Кино е зашто звучките се CAV, а рисиверот директ го чита DTS звукот, па се случуваат лудории, се тресе паркет, вибрира мебел... :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Дајте му Оскар на Хенкс за скечов. Се утепав од смеење.:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom