Па не те интересира зашто си за БаернРеално чист пенал беше и црвен,чист гол спречи.Нема тука намерно било или ненамерно.Реалноста е дека тука постапи добро Штарк но како судел во целиот натпревар не ме интересира.
Ја си реков дека не ме интересира како судел во целиот натпревар,нема тим што не е оштетен од некој судија но пеналот и црвениот чисти како солза.Ако е така и пеналот за Дортмунд не беше ни 1%.Значи големи грешки 50-50% е сега дали правел ситни грешки тоа не ме интересира.Па не те интересира зашто си за Баерн
Ја ти кажувам од неутрална точка (пошто навивам за Леверкузен цел живот) дека ги дупчеше цела партија ....
Liga na sampioni da odat do 1/2 finale i da zavrsat 2 mest ovo Germanija ke bide top za Dortmund t.e maksimumot !Reusза колку го земавте?
Ја ебавте сезонава единствен спас трофеј во Лига на Шампионите.![]()
Оки доки,значи беше досуден пенал од судија кој е динствен во неговата бранша кој има свој фавотрит тим BARCELONA,а ситуацијата е следна,во моментот на шут на играчот двете раце му се наојѓаат во ДОЛНИОТ дел од телото со цел да се заштити од удар во ПАЈПАТА ''инстинкт'' а кога би било се чисто во оваа ситуација ЗАШТО кажи ми ти досуде СМЕШЕН пенал за Дортмунд,многу просто компензација,било кој судија сериозно би размислил дали да досуди пенал и ЗА ДВЕТЕ СИТУАЦИИ....Реално чист пенал беше и црвен,чист гол спречи.Нема тука намерно било или ненамерно.
Незнам дали е истата екипа или не, али потполно си во право за ова со паузата.грешка на судија или не Дортмунд не е истата екипа како минатите две сезони кога без проблеми ги решаваа противниците,ниту Левандовски,ниту Куба не се на висина на нивната најдобра форма,можеби тоа се должи на презаситеност пошто не направија пауза летово......
па така е,кога беше тимот во најдобра форма ќе прегазеше било која германска екипа со двајца помалку а не со еден......затоа пак многу беа слаби настапите во ЛШ,годинава се не солидни,ами ОДЛИЧНИ таму........дали “некој од горе“ заповедува да се игра слабо во Германија - кој знае......Незнам дали е истата екипа или не, али потполно си во право за ова со паузата.![]()