Фан Клуб: Борусија Дортмунд

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
какви судии има во германија тоа е чудо и на крај кога во второ има 6 измени и голем број прекини и дава продолжение 1 или највеќе 2 минути тоа е крај..

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.648
Поени од реакции
22.380

Ако има ДФБ муда ќе ја избрише црвената карта на Шмелцер и ќе го испрати Штарк во пензија.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Судијава ко во Италија да суди беше ....ја глеав цела утакмица приморан дека ги имав на ливче....секој најмал контакт за Волфсбург беше санкциониран , за дортмунд не ....и десниот бек на волфсбург требаше да си иде у соблекувална уште на полувреме малтене ....резили

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Реално чист пенал беше и црвен,чист гол спречи.Нема тука намерно било или ненамерно.Реалноста е дека тука постапи добро Штарк но како судел во целиот натпревар не ме интересира.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Реално чист пенал беше и црвен,чист гол спречи.Нема тука намерно било или ненамерно.Реалноста е дека тука постапи добро Штарк но како судел во целиот натпревар не ме интересира.
Па не те интересира зашто си за Баерн :D

Ја ти кажувам од неутрална точка (пошто навивам за Леверкузен цел живот :) ) дека ги дупчеше цела партија ....

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Па не те интересира зашто си за Баерн :D

Ја ти кажувам од неутрална точка (пошто навивам за Леверкузен цел живот :) ) дека ги дупчеше цела партија ....
Ја си реков дека не ме интересира како судел во целиот натпревар,нема тим што не е оштетен од некој судија но пеналот и црвениот чисти како солза.Ако е така и пеналот за Дортмунд не беше ни 1%.Значи големи грешки 50-50% е сега дали правел ситни грешки тоа не ме интересира.

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Reus :love: за колку го земавте?

Ја ебавте сезонава единствен спас трофеј во Лига на Шампионите. :icon_mrgr:

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Reus :love: за колку го земавте?

Ја ебавте сезонава единствен спас трофеј во Лига на Шампионите. :icon_mrgr:
Liga na sampioni da odat do 1/2 finale i da zavrsat 2 mest ovo Germanija ke bide top za Dortmund t.e maksimumot !

Член од
21 февруари 2011
Мислења
143
Поени од реакции
163
Реално чист пенал беше и црвен,чист гол спречи.Нема тука намерно било или ненамерно.
Оки доки,значи беше досуден пенал од судија кој е динствен во неговата бранша кој има свој фавотрит тим BARCELONA,а ситуацијата е следна,во моментот на шут на играчот двете раце му се наојѓаат во ДОЛНИОТ дел од телото со цел да се заштити од удар во ПАЈПАТА ''инстинкт'' а кога би било се чисто во оваа ситуација ЗАШТО кажи ми ти досуде СМЕШЕН пенал за Дортмунд,многу просто компензација,било кој судија сериозно би размислил дали да досуди пенал и ЗА ДВЕТЕ СИТУАЦИИ....(y)

Да ти кажам право ама ич не ме загрижува фактот дека FC Holywood е на врвот на табелата во првиот дел од сезоната,тоа што ме загрижува е фановите на овај клуб кои веќе го прогласија за ШАПМИОН хах а дај боже STARK до крајот да му слуди уште најмалку 8/9 утакмици па потоа ке разговараме.... :)
Поздрав

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.828
Поени од реакции
12.270
А шо е финтата со Левандовски??? Малку му се 3.5 милиони плата??? Нека си седи тука и нека ќути. Не знам инаку кај би одел. Англија ок иако не занм во кој клуб би одел а во Шпанија едино Реал Барса ако го побараат. Друг клуб или друго првенство би му било чекор назад во кариерата

Член од
21 февруари 2011
Мислења
143
Поени од реакции
163
Јас би му предложил прво да раговара со Nuri Sahin пред да се одлучи за вило што,бидејки Sahin беше тој кој кажа дека со Jose Mourinho ке направи чекор плус,да да и така беше заврши на позајмица да се искастри оти овие во Германија со местенка го прогласија за фудбалер на годината...

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.367
Поени од реакции
7.137
грешка на судија или не Дортмунд не е истата екипа како минатите две сезони кога без проблеми ги решаваа противниците,ниту Левандовски,ниту Куба не се на висина на нивната најдобра форма,можеби тоа се должи на презаситеност пошто не направија пауза летово......

Член од
21 февруари 2011
Мислења
143
Поени од реакции
163
грешка на судија или не Дортмунд не е истата екипа како минатите две сезони кога без проблеми ги решаваа противниците,ниту Левандовски,ниту Куба не се на висина на нивната најдобра форма,можеби тоа се должи на презаситеност пошто не направија пауза летово......
Незнам дали е истата екипа или не, али потполно си во право за ова со паузата.(y)

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.367
Поени од реакции
7.137
Незнам дали е истата екипа или не, али потполно си во право за ова со паузата.(y)
па така е,кога беше тимот во најдобра форма ќе прегазеше било која германска екипа со двајца помалку а не со еден......затоа пак многу беа слаби настапите во ЛШ,годинава се не солидни,ами ОДЛИЧНИ таму........дали “некој од горе“ заповедува да се игра слабо во Германија - кој знае......

Kajgana Shop

На врв Bottom