Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Podolski [Gervinho mode - activated]
Намерно промаши, од таа далечина којзнае што ќе му се случи на голманот ако ја џ'цне. :icon_lol:

Сеа да не јадам толку гомна, добро изизгра денес челото.

Два бода од 4 место а Кокошките играат тешка утакмица со Евертон. Едно реми таму би завршило многу работа.

Дефинитивно на Подолски десната му служи само за потпирање :tapp:

Анри :love:

401720_412603552142340_221315727_n.jpg

--- надополнето: 8 декември 2012 во 18:11 ---
Дефинитивно на Подолски десната му служи само за потпирање :tapp:
Мора да се десат и вакви работи овој пат му е опростено.....и оправдано ;) мада тоа што го промаши и баба ми ќе го дадеше

Ќе заборавев, вториот пенал ко да сакаше да го шутира Жиру, али не му дае буљашов.:D

Ќе заборавев, вториот пенал ко да сакаше да го шутира Жиру, али не му дае буљашов.:D
Хахаахахха Жиру ќе го промашеше ако шутираше ми беше некако нервозен на овој натпревар
bigsmile.gif

Честита нека ни е победата, но.. повторно Жервињо не убива во секој поим... и тоа ова му беше НАЈДОБРА утакмица сезонава без комент.
Полди некако нешто не му појде, но има време да се врати :)
Се на се, ЏЕКИ чиста 10ка! Како изигра, Чаби ,Иниеста и Алонсо да му љубоморат можат за мечов, замислете да ја врати оваа форма и да ја задржи цела сезона? цц.
Росицки штом влезе играта по таа страна почна да сјае.. феноменот би ни значел многу.
Жиру ме плаши да не се повреди, зашто не ми изгледаше неговиот од воопшто добар :(
Коки , одлично. Малку време на терен, полека полека влегува во некој баланс, набива искуство на свој ремен, наскоро и првотимец може да го гледаме :icon_mrgr:

Се на се,да се зема некој од Кавани,Левандовски и Мичу и на коњ сме :) :icon_lol:

Се на се,да се зема некој од Кавани,Левандовски и Мичу и на коњ сме :) :icon_lol:
Аман па и ти си овој.....а за Кавани и Левандовски може мада мислам дека Дортмунд ќе го задржат така кажаа
--- надополнето: 8 декември 2012 во 21:28 ---
Еве го бе
yahoo.gif

Конечно ПОБЕДАААААААААААААААААААААААААА. Добро изиграа денес агресивни беа и куп шанси направија (уште да имаше напагачи да ги искористат ).Вилшер изигра ѕверски , али овој Жервињо е тапа невидена мора да лета од екипа . И незнам мој впечаток е дека новајлииве Подли и Жиру или не ја свакаат стратегијава на Венгер и не можат да се вклопат или се стварно некако незаинтересирани си играат некоја своја игра .

Денеска увидов дека токму самодовербата беше најголем проблем во тимов.
Почнаа одличнод а играат откога 2 гола предност имавме, не сакам да кажам дека пред тоа лошо игбравме, но не доволно добро, сепак немавме гол од игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom