Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Можно е да заебаме кај Каљари, незгодни се, другите сигурни победи.
Криво ми е што ке го победиме Чиро, но за жал :р

Ќе ни ја пушти Чиро бе :icon_mrgr:

112cc2c2f307c89249619e2d6e32-grande.jpg

Pеално гледано треба малку да го седнат на клупа бидејќи и он сам е свесен дека нема конкуренција на левото крило, овие последниве 2-3 утакмици, односно од натпреварот со Милан се гледа забележителен пад во неговата форма ..
На секој играч може да му се случи пад во форма. Асамоа можеби не игра во темпото како што играше, но не е ниту пак толку лош па веднаш да се пресели на клупа. Има мал пад во формата последните 2-3 натпревари, но ништо страшно. И во „лоша“ форма е 3 класи подобар од Де Чеље.

Пепе повторно повреден и тоа некоја тешка повреда што значи ке биде надвор подолго време.Е сеа,само мене ли ми е сомнителна целава работа со повредите околу него или има и некој друг ? :D
Нема мотив и причина зошто да биде сомнителна ситуацијата околу Пепе. Едноставно, склон е на повреди и толку. Минатата сезона, особено во првата полусезона беше незаменлив дел од составот на Јуве, но во втората половина почнаа да го мачат повреди, отсуства и сето тоа си влијаеше врз формата.

Асамоа игра под нивото на кое навикнавме да го гледаме, но и на тоа ниво, тој не е слаб. Може да биде подобар, и со малку одмор ќе се врати на препознатливата форма, но и сега е опасен, иако е вон форма. А замислете каков ќе биде кога ќе има подобра форма од обично :sneaky:

^
Ај и од мене можна лична поврзаност. Од кога почнав да гледам фудбал(97’), гледав се што пренесуваа посебно трите најјаки лиги, од тие лиги мој клубови станаа Јуве(пред сите), Челзи, Барса. Е сеа во ЛШ последниве години вака се победниците:

(Јувентус?) - 2012/2013
Челзи - 2011/2012
Барселона - 2010/2011

ЈУЧЕБА си го смислив за јузернејм за ПЕС 2011 онлајн. Фали уште ЈУ.:vozbud::)

rsz_boakyefacejuve.jpg

Малиот убиец стрела ли стрела колку ме само воодушеви во пред сезоната има се што треба да има еден напаѓач на Јуве. Јас би го вратил во Јануари и би го ставал да игра во Серија А да чука искуство.

rsz_boakyefacejuve.jpg

Малиот убиец стрела ли стрела колку ме само воодушеви во пред сезоната има се што треба да има еден напаѓач на Јуве. Јас би го вратил во Јануари и би го ставал да игра во Серија А да чука искуство.
Па кога може Шарави да добива шанса во Милан и да ја искористи на најдобар начин,сигурен сум дека и Боаки може истот да го направи зошто да не.Се надевам ќе добие шанса.

Па кога може Шарави да добива шанса во Милан и да ја искористи на најдобар начин,сигурен сум дека и Боаки може истот да го направи зошто да не.Се надевам ќе добие шанса.
Би требало да добие шанса. Конте знае да увиди играч кој ќе го крени квалитетот на игра на Јуве, а се шпекулираше дека Конте бил тој што вршел притисок да го купат, и да го дадат на позамица повторно.

Досега има дадено 6 погодоци во 13 натпревари и тоа на три натпревари од нив влегувал во 85+.

Респект и за двајцата :cuc:

Massimo+Carrera+Udinese+Calcio+v+Juventus+6kIllQV1dC2l.jpg

Angelo-Alessio-tells-Pogba-to-get-a-move-on-Serie-A-News-198117.jpg

И се разбира, човекот што секој натпревар седеше до Конте на трибини и што курцаше кредитот на мобилниот за потребите на тимот ( му го заборавив името :icon_mrgr: ). Секоја чест и за Сторари - курирот на Јуве :pos:

Респект и за двајцата :cuc:

Massimo+Carrera+Udinese+Calcio+v+Juventus+6kIllQV1dC2l.jpg

Angelo-Alessio-tells-Pogba-to-get-a-move-on-Serie-A-News-198117.jpg

И се разбира, човекот што секој натпревар седеше до Конте на трибини и што курцаше кредитот на мобилниот за потребите на тимот ( му го заборавив името :icon_mrgr: ). Секоја чест и за Сторари - курирот на Јуве :pos:
Десната рака на Марота Фабио Паратичи !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom