Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ако се високи, згодни и атлетски градени црнците со six pack (наравно), одма пуштај ги кај мене!
Не важеше тоа за вас жените. Мислев на педери црнци. Ама поминавме така да.......
--- надополнето: 6 декември 2012 во 21:52 ---
ваљда не се само овие?!:confused:
Не е точно тоа............ нели Зенит и Ајакс ќе играат со екипите кои испаднаа од ЛШ?? Сите тие 8 помеѓу себе треба да играат. Ако веќе ги пишале Зенит и Ајакс за можни оти на пример не ја пишале Бенфика??? Или Динамо Киев?? Глупости

--- надополнето: 6 декември 2012 во 21:52 ---

Не е точно тоа............ нели Зенит и Ајакс ќе играат со екипите кои испаднаа од ЛШ?? Сите тие 8 помеѓу себе треба да играат. Ако веќе ги пишале Зенит и Ајакс за можни оти на пример не ја пишале Бенфика??? Или Динамо Киев?? Глупости

Мислам дека и тие некако се рангираа,односно кој има повеќе победи или слично се водат како фаворити..знам дека нешто коментаторот спомна дека Динамо Киев треба да победи за да биди фаворит а со самото тоа да добие послаб противник...али сепак не сум 100% сигурен дали е така..

Мислам дека и тие некако се рангираа,односно кој има повеќе победи или слично се водат како фаворити..знам дека нешто коментаторот спомна дека Динамо Киев треба да победи за да биди фаворит а со самото тоа да добие послаб противник...али сепак не сум 100% сигурен дали е така..
Е па се рангираат за помеѓу нив. Ти текнува лани Јунајтед-Ајакс, Сити-Порто а претходно ние кога испаднавме со Униреа игравме.
--- надополнето: 6 декември 2012 во 22:11 ---
Сега засега вака стојат работите
1. Ливерпул - Анжи
2. Ползењ - Атлетико
3. Фенербахче - Менхенгладбах
4. Бордо - Њукасл
5. Стеауа - Штутгарт
6. Днипро - Наполи
7. Генк - Базел - уште не е се готово овде
8. Рубин - Интер
9. Лион - Спарта Прага
10. Лацио - Тотенхем
11. Металист - Леверкузен
12. Хановер - Леванте
Значи можиме да играме против сите второпласирани со исклучок на Анжи, Спарс и Њукасл

Е па се рангираат за помеѓу нив. Ти текнува лани Јунајтед-Ајакс, Сити-Порто а претходно ние кога испаднавме со Униреа игравме.
--- надополнето: 6 декември 2012 во 22:11 ---
Сега засега вака стојат работите
1. Ливерпул - Анжи
2. Ползењ - Атлетико
3. Фенербахче - Менхенгладбах
4. Бордо - Њукасл
5. Стеауа - Штутгарт
6. Днипро - Наполи
7. Генк - Базел - уште не е се готово овде
8. Рубин - Интер
9. Лион - Спарта Прага
10. Лацио - Тотенхем
11. Металист - Леверкузен
12. Хановер - Леванте
Значи можиме да играме против сите второпласирани со исклучок на Анжи, Спарс и Њукасл

Да да,така некако беше..па и подобро ќе е да не можи да играме против нив,поготово не против Зенит...од овие би сакал да падниме со Леванте,мислам дека со нив најлесно би се справиле :D

Вака така си победивме и тоа со голот на Шутракот :) Честито нека ни е, па ако пазариме нешто и заличиме на тим може и да лапаме трофејче :)

Тоа е тоа. Можните противници

1. Атлетико Мадрид
2. Борусија Менхенгладбах
3. Штутгарт
4. Наполи
5. Базел
6. Интер
7. Спарта Прага
8. Баер Леверкузен
9. Леванте
10. Динамо Киев
11.Зенит
12. Бате Борисов
13. Ајакс

Ne treba da igraat site 8 tima od LS megjusebe tuku 4 najdobri ( Chelsea , Cluj, Olympiacos , Benfica) se nositeli a Dinamo Kiev , Zenit , Ajax i Bate Borisov se vo grupa so vtoroplasiranite ekipi od EL. Znaci mozni protivnici na Liverpool od LS se Dinamo Kiev , Zenit , Ajax i Bate Borisov

Ne treba da igraat site 8 tima od LS megjusebe tuku 4 najdobri ( Chelsea , Cluj, Olympiacos , Benfica) se nositeli a Dinamo Kiev , Zenit , Ajax i Bate Borisov se vo grupa so vtoroplasiranite ekipi od EL. Znaci mozni protivnici na Liverpool od LS se Dinamo Kiev , Zenit , Ajax i Bate Borisov
Значи она лани што паѓаа ЛШ против ЛШ е случајно??

Што се деси со Сахин па толку рано го извадија од игра?

Liverpool Football Club Player Wages.
Below is a list of Liverpool’s player wages as of September 2012.
The figure shown is a weekly wage before tax.
Steven Gerrard - £120,000
Luis Suarez - £100,000
Pepe Reina - £90,000
Joe Cole - £90,000
Jamie Carragher - £85,000
Stewart Downing - £80,000
Glen Johnson - £80,000
Jordan Henderson - £70,000
Martin Skrtel - £70,000
Daniel Agger - £70,000
Lucas Leiva - £65,000
Jose Enrique - £55,000
Joe Allen - £45,000
Sebastian Coates - £29,000
Oussama Assaidi - £21,000
Danny Wilson - £20,000
Brad Jones - £20,000
Jonjo Shelvey - £18,000
Martin Kelly - £15,000
Suso - £10,000
Andre Wisdom - £10,000
Raheem Sterling - £5,000

Се заебал авионот за враќање назад :facepalm: Кај што неаме напаѓач за недела уште ова ни фалеше.
--- надополнето: 7 декември 2012 во 11:40 ---
Инаку ја би сакал да ни се падне Штутгарт. Да ги дупнеме за тоа шо ме заебаа на спортска шутраците...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom