@Lbaneso
Лаеш НЕ касаш !
- Член од
- 19 ноември 2009
- Мислења
- 2.425
- Поени од реакции
- 798
Исла, и не замарај ај оди радувај се за Европа ЛигаИначе стварно кој ви е замена за Лихштајнер?
Исла, и не замарај ај оди радувај се за Европа ЛигаИначе стварно кој ви е замена за Лихштајнер?
Па бољи избор ви е.Исла, и не замарај ај оди радувај се за Европа Лига
Ја би се плашел кога ќе ви ги нема Чави и Иниеста што би правеле ... неможете Бенфика да ја победите камо ли некој друг. ))Шахтар со најсилен состав, јас би се плашел да сум на ваше место
Kасерес,Исла,па мислам дека и Пепе може да покрие.Фала на честиткитеИскрено мислење:Треба да барате замена за Лихштајнер
Тачно...Ја би се плашел кога ќе ви ги нема Чави и Иниеста што би правеле ... неможете Бенфика да ја победите камо ли некој друг. ))
Фала на честитките. И јас би ти посакал успех во Европа Лига ама веројатно ти е сеедно што ќе направите таму така да...Па бољи избор ви е.
Не мислам да провоцирам.Со среќа нека ви е.
Само приметив Лихштајнер ептен заебува акции и со нас кога игравте а и денеска и после само се буни.Нервозно човече.
И пак ќе речам честитки може сезонава далеку да идете со малце среќа.
После се чудиме зошто сите не ставаат у лош збор.Човекот праша најнормално и се обидува да дискутира,Што мора вака глупо да му одговориш у ПМ.Од вакви навивачи патиме сите пошто не не гледаат по јузери туку сите не генерализираат(децата од фан клуб Јуве и такви глупости).Исла, и не замарај ај оди радувај се за Европа Лига