Фан Клуб: Јувентус

G

grande-juve

Гостин
Сите до еден заслужија ова:cuc:, пристапот заслужи:cuc:, ама убедливо најмногу ме импресионираше Кралот ВИДАЛ:cuc::cuc::cuc:, каква партија човече, Вучинич одма после него, се изнатрча со пресингот, браво мајстори.
Е сега следи главното, нокаут фазата мислам дека многу повеќе ќе ни одговара, плус со Конте... ау кој ќе чека 2-3 месеци сега...

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Win CL Group without coach.
Objective Completed

Bonus:

Chelsea, Chelsea, I believe that
When you're dancing slowly sucking your sleeve
The boys get lonely after you leave

Член од
3 февруари 2012
Мислења
204
Поени од реакции
179
Cупер игра браво браво браво....

Мозни противници за осминафинале се Валенсија,Селтик,Галатасарај,Арсенал,Порти и Реал....

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.389
Поени од реакции
85.331
Исла, и не замарај ај оди радувај се за Европа Лига ;)
Па бољи избор ви е.
Не мислам да провоцирам.Со среќа нека ви е.
Само приметив Лихштајнер ептен заебува акции и со нас кога игравте а и денеска и после само се буни.Нервозно човече.
И пак ќе речам честитки може сезонава далеку да идете со малце среќа.

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.304
Porto, Arsenal, Real Madrid, Valencia, Celtic, Galatasaray.

Ajdee so REAL da ni padne... :D

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Шахтар со најсилен состав, јас би се плашел да сум на ваше место :D
Ја би се плашел кога ќе ви ги нема Чави и Иниеста што би правеле ... неможете Бенфика да ја победите камо ли некој друг. :)))

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Честиткииииииииииииииииии на сите јувентини за пласманот понатака и тоа како први у група е сеа од сите можни противници сакам да ни паднат Галатасарај бидеќи првата утакмица ке ја играме без столбот на одбраната Киелини а додека пак исто би сакал да гледам Мурињо кај што губи а да и ако играме против реал со 3 5 2 ќе биде баш ектремно тешко али познаваќи го Конте ке ги мотивира до максимум иначе кога сме кај Конте тој веке со дуелот со Палермо се враќа на клупа ајде ајде уште малце!

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.542
Поени од реакции
17.365
★★★ Juventus ★★★ Fino alla fine FORZA JUVENTUS !! Наредниот меч со Кралот на клупата !!! Првопласирани !! Први во Италија, Први во групата ! :)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Па бољи избор ви е.
Не мислам да провоцирам.Со среќа нека ви е.
Само приметив Лихштајнер ептен заебува акции и со нас кога игравте а и денеска и после само се буни.Нервозно човече.
И пак ќе речам честитки може сезонава далеку да идете со малце среќа.
Фала на честитките. И јас би ти посакал успех во Европа Лига ама веројатно ти е сеедно што ќе направите таму така да...
Иначе за Лихт си во право. Кај него ситуацијата е обратна од што треба да биде. Лани кога немаше (сериозна) конкуренција за позицијата, ораше по терен а сега кога има, некако игра поопуштено и не е (барем според мене) ни пола од ланскиот Лихт. Изгледа ни во Исла не гледа голема конкуренција:)

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Честито Јувентини!!! Непоразени после 6 кола само ние и Малага ако не се лажам.Едино Кјелини на крајот го еба филмо али шо е тука е
дај ги сега Реал или Арсенал да се малу играмо

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.505
Поени од реакции
4.367
Исла, и не замарај ај оди радувај се за Европа Лига ;)
После се чудиме зошто сите не ставаат у лош збор.Човекот праша најнормално и се обидува да дискутира,Што мора вака глупо да му одговориш у ПМ.Од вакви навивачи патиме сите пошто не не гледаат по јузери туку сите не генерализираат(децата од фан клуб Јуве и такви глупости).

Kajgana Shop

На врв Bottom