Како може така да дискриминираш !?
Не е во ред напамет(лаички) да пишуваш за некого ако не го разбираш тоа што он го напишал а најмалку да го осудуваш.Како прво хипотетички дури и да е апсолутна глупост сепак човекот е научник напишал нешто па дури и да е во грешка.....ај напиши ти некој труд и објави го на кајгана па да го коментираме !?
Кажи ми ти што мислиш дека сите измуми секогаш се во ред.....хмммм
1.измислени се лекови генијална идеја на човештвото---да ама лекуваш едно а разболуваш друго !?
2.измислено е оружје---гинат стотици,илјадници луѓе секој ден
3.брза храна,производство на храна со адитиви,емулгатори,прскања---се создадоа илјадници болести поради глупоста на "паметњациве"
Дипломата не ти гарантира дека си способен да измислиш топла вода.
Патем, сите студенти мораат да прават семинарски, дипломски, магистерски трудови......
Трудот ти вреди нешто ако е прифатен од релевантни твои колеги, а не само да го напишеш.
Дипломската ми е скоро спремна, а имам уште доста до дипломирање, тоа не ме прави експерт по психологија. Имам свои ставови и размислувања, но додека моите колеги не застанат зад нив, тие ставови вредат само кај мене во фиока.
Така и типов, и било кој на светов, може да мисли што сака и да има каква сака диплома. Само по себе тоа ништо не значи. Потребен е доказ. Онака лаички го разгледав трудов негов, од причина што врска немам од неговава бранша, ама јас некаков експеримент, доказ, нешто што било, не најдов.
Убаво што се труди, ама не може да омаловажува цел свет (пази НАСА немала опрема, он имал....).
--- надополнето: 18 јануари 2013 во 03:03 ---
Немам намера да губам време за глупости и да се контрирам од идиотизам со било кој...!
Само знам дека идиодски(очекувам да ме поправи некој дека треба со Т) е да се споредува човек по сурат,фаца

и да се коментира за нешто за кое појма се нема.НЕ РАЗБИРАТЕ НЕШТО НЕ КОМЕНТИРАЈТЕ, оди на друга тема филм, гатанки, телевизија.......
Што е тоа што не го разбираме?
Иначе, во професијава моја, многу работи за личноста се гледаат по ликот и држењето на телото, а потоа и по размислувањата и ставовите.
Just saying.
--- надополнето: 18 јануари 2013 во 03:04 ---
Ај ти дај ми доказ и процени кој е попаметен јас или ти ? МОЖЕШ....
--- надополнето: 28 октомври 2012 во 19:35 ---
Лесно е тоа. Само изразете желба.