- Член од
- 2 јуни 2007
- Мислења
- 5.704
- Поени од реакции
- 3.266
Пријател, не го разбираш поимот дискриминација, не го „дискриминирам“ само го давам моето мислење дека по сурат ми личи на таков. Исто како што К. Роналдо по сурат ми личе на хомосексуалец, иако ја дупе Ирина ШаикКако може така да дискриминираш !?
Не е во ред напамет(лаички) да пишуваш за некого ако не го разбираш тоа што он го напишал а најмалку да го осудуваш.Како прво хипотетички дури и да е апсолутна глупост сепак човекот е научник напишал нешто па дури и да е во грешка.....ај напиши ти некој труд и објави го на кајгана па да го коментираме !?
Кажи ми ти што мислиш дека сите измуми секогаш се во ред.....хмммм
1.измислени се лекови генијална идеја на човештвото---да ама лекуваш едно а разболуваш друго !?
2.измислено е оружје---гинат стотици,илјадници луѓе секој ден
3.брза храна,производство на храна со адитиви,емулгатори,прскања---се создадоа илјадници болести поради глупоста на "паметњациве"

И, да, од тоа што е пишано ја ништо не разбирам, затоа што не ми е сфера на занимање. Ќе ти одговорам само на првото прашање, да некои лекови имаат контра ефекти, ама замисли го светот без нив, ако те боле главата сигурно лапнеш некое апче, а не се лекуваш со некои нетрадиционални „лекарства“