S
Stivie G
Гостин
Го нема никаде ПОМЕЃУ и затоа го нема ни ИЛИ. Онака како шо е напишано не е никаква грешка.Додај го зборот "помеѓу" и ќе сфатиш што сакам да ти кажам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го нема никаде ПОМЕЃУ и затоа го нема ни ИЛИ. Онака како шо е напишано не е никаква грешка.Додај го зборот "помеѓу" и ќе сфатиш што сакам да ти кажам.
Брат баш ги прочитав коментариве на фб и искрено не си у право. Пошто вика Ливерпул ќе игра со победникот од натпреварот помеѓу Линколн И Мансфилд. Не може да каже дека ќе игра со победникот од натпреварот помеѓу Линколн или Мансфилд...Па токму тоа пробувам да му го докажам на админот. Ако стои И, значи дека играме против двата тима, ако стои ИЛИ значи дека играме против едниот или против другиот, баш како што ти имаш тука напишано. Еве, еден почна и да ме навредува, кретен сум бил.....само пуста храброст позади тастатура.
Добро значи тогаш нерешено ќе биди. Битно нема да победиме.розо, види вака. ливерпул многу тешко губи, тоа треба да не радува сите, проблемот е и шо тешко победува (нема реализација). ова второво можи да се среди лесно, само треба да издржиме до јануар.
мора да се признае дека играта ни е на повисоко ниво него на стартот, сега само одиме напред!
Брат баш ги прочитав коментариве на фб и искрено не си у право. Пошто вика Ливерпул ќе игра со победникот од натпреварот помеѓу Линколн И Мансфилд. Не може да каже дека ќе игра со победникот од натпреварот помеѓу Линколн или Мансфилд...
Епа никој не е у право ондаКаде прочита "помеѓу" да има напишано?
Го нема никаде ПОМЕЃУ и затоа го нема ни ИЛИ. Онака како шо е напишано не е никаква грешка.
Таман на 30ти против КПР кај нив да ја играме кец у двојкаДобро значи тогаш нерешено ќе биди. Битно нема да победиме.
Кажи ми ти мене кога последен пат сме се вратиле од негатива во ПЛ?? Кога сме добиле утакмица а први да примиме гол?? Последно што ми иди на памет е против Њукасл лани пред Нова Година. Претходно?? За претходната Нова Година со Болтон дома дури Рој беше менаџер..........значи за секоја Нова Година пресврт можиме да очекуваме?!
Стварно јас никаде не ја увидов грешката во напишаното. Од толку народ ти си единствен што ја најде таа маана.Ако има ПОМЕЃУ, треба да стои И, ако го нема, треба да стои ИЛИ
- Ќе ира на гости кај победникот на натпреварот ПОМЕЃУ тој И тој
- Ќе игра на гости кај тој ИЛИ тој.
Ова младинциве све дупачишта ...
Адам Морган:
Горд сум што можам да објавам дека ќе станам татко![]()
Гарант Стерлинг е, да не биди самadam morgan @AMorgan94
Sorry somebody had my phone I am not going to be a dad! Just I left my phone unlocked!!!
или виздом...Гарант Стерлинг е, да не биди сам![]()