Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Играње со рака на Барзаљи :eek:.Реагирајте комплексашиииии

Ќе игра утре Кавани?
Колку беше суспендиран.

седнувам јас у хепи на кафе у дуксер армата ... доаѓа келнерката ми дава број и ми вика вечер сум слободна , идам да уплатам у бет сити девојката ми вика ау леле каков си само ти да кажам милито и снајдер се најдобри и ми бара фејсбук ... идам накај дома попат девојки ми се смешкаат ме застануваат да се запознаеме , влагам у влез комшиката милферица ме вика на кафе (if you know what i mean). искачам у град без дуксерот али веќе сите ме знаат дека навиваат за интер ми доаѓаат ми викат абе јуве ни со судии не ни можат ништо , у кафана и у дискотека ме напаѓаат женски дека сум за интер али не напраив ништо дека бев со девојка.

пс. и она иде со мене ради дуксерот и дека навивам за интер

И наеднаш те буди мајка ти и ти вика ајде синко за на школо :cautious: А ти у паника гледаш чаршавот си го помочал ..

Наполи го одржува притисокот зад Јуве :P

Наполи - Пескара 5:1. Овој Кавани стварно немал ич среќа бе можеше Шарави да го стигне на листа на стрелци ама ипак ќе си остане на -2 од Шарави.
Еве сеа за сеа листа на стрелци во Серија А

1.Ел Шарави - 12 (Милан)
2.Едисон Кавани - 10 (Наполи)
3. Мирослав Клосе - 8 (Лацио
4.Ди Натале - 8 (Удинезе)
5.Ерик Ламела - 8 (Рома)

Поумрена екипа од овие Џенова има ли на светов? Неможе човек да ги фати на 1X со 1,32 коефициент. Нека испаднат во Серија Б и 100 години да не се вратат ако не израмнат со магарињата:mad:

Поумрена екипа од овие Џенова има ли на светов? Неможе човек да ги фати на 1X со 1,32 коефициент. Нека испаднат во Серија Б и 100 години да не се вратат ако не израмнат со магарињата:mad:

Да израмнеле, еве го 1:2 ако не ја свртат јас ја :D

Ете самдорија еднаш испадна,време сеа на овја што тераа сеир,само овја ако испаднат врачање амин.

Еве го и 1-3
МРТОВЦИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad:
Хет трик им даде она недоносенчето ваше!

недоносенче ама у Јануари или Јули се враќа у Милан па размисли со Шарави што ќе прават напред.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom