Marchelo93
Дипломиран Џаболебар
- Член од
- 10 јули 2011
- Мислења
- 1.931
- Поени од реакции
- 1.999
Играње со рака на Барзаљи
.Реагирајте комплексашиииии
.Реагирајте комплексашиииииFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
.Реагирајте комплексашиииииседнувам јас у хепи на кафе у дуксер армата ... доаѓа келнерката ми дава број и ми вика вечер сум слободна , идам да уплатам у бет сити девојката ми вика ау леле каков си само ти да кажам милито и снајдер се најдобри и ми бара фејсбук ... идам накај дома попат девојки ми се смешкаат ме застануваат да се запознаеме , влагам у влез комшиката милферица ме вика на кафе (if you know what i mean). искачам у град без дуксерот али веќе сите ме знаат дека навиваат за интер ми доаѓаат ми викат абе јуве ни со судии не ни можат ништо , у кафана и у дискотека ме напаѓаат женски дека сум за интер али не напраив ништо дека бев со девојка.
пс. и она иде со мене ради дуксерот и дека навивам за интер
А ти у паника гледаш чаршавот си го помочал ..Ramos & Pato like this...
Ќе игра утре Кавани?
Колку беше суспендиран.
уште некој да ве гледаше ќе реагираше...али не сте интересни веќеИграње со рака на Барзаљи.Реагирајте комплексашиииии

Поумрена екипа од овие Џенова има ли на светов? Неможе човек да ги фати на 1X со 1,32 коефициент. Нека испаднат во Серија Б и 100 години да не се вратат ако не израмнат со магарињата![]()

Еве го и 1-3Да израмнеле, еве го 1:2 ако не ја свртат јас ја![]()

Еве го и 1-3
МРТОВЦИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Хет трик им даде она недоносенчето ваше!