Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
одлична е победата, а и врвот не е далеку. да, не сум задоволен од реализацијата и од резултатот со саутемптон, но то шо ме радува е шо и со ваков тим сме на 7 бода од местатакои водат во ЛШ.

сега е многу важно да се извлечат шо е можно повеќе бодови во овие 4-5 кола во кои играме со послаби екипи и да се задржат шансите за во ЛШ, па во јануар со ангажман на напаѓач и едно асолно крило да ОДИМЕ ВО ЛШ!!!
--- надополнето: 2 декември 2012 во 13:03 ---
А важи
--- надополнето: 2 декември 2012 во 01:28 ---

Е па рачунај сега наредна киксаме значи или 9 или 10 бода ќе е негативата. Потака којзнај. Цела среќа сите се дрва инаку во зона за испаѓање ќе бевме. Челзи од лани немаат тепано па пак ни бегаат 7 бода. ВБА два порази со ред има па пак ни бегаат 7 бода.
Kолку за потсетување..........помина 5то коло и готово си рековме, сега со Норвич,Стоук и Ридинг ќе врзиме 3 победи - мадиња. Ајде си рековме сега со Евертон-Њукасл-Челзи едно дерби ќе добиеме - пак мадиња. Па ајде сега Виган-Свонси-Спарс-Сотон итн сите ќе ги тепаме - пак мадиња. Така да и да куртулиме со Вест Хем а нема да куртулиме, потака Фулам ќе не здрви. КПР првата победа со нас ќе ја имаат како за инает.

розо, види вака. ливерпул многу тешко губи, тоа треба да не радува сите, проблемот е и шо тешко победува (нема реализација). ова второво можи да се среди лесно, само треба да издржиме до јануар.

мора да се признае дека играта ни е на повисоко ниво него на стартот, сега само одиме напред!

Прво, не си прајте бајрам на умот, Јесил или Морган да играат против чеканите. Ќе доживеат трауми....Колинс и Рид по еднаш да им влезат и тоа ќе биде тоа од двајцата.

Второ, не си прајте бајрам на паметот дека ќе ја победиме таа утакмица. Би сакал и јас ама, тешко.
--- надополнето: 2 декември 2012 во 13:46 ---
kjara Ако изгубевме, јас ќе идев да ги тепам во соблекувална.:X3:
--- надополнето: 2 декември 2012 во 13:47 ---
Не може победа против Саутемптон (Суарез во тим) од 1-0 да ми дава надеж дека ќе победиме некоја друга утакмица, како на пример против Вест Хем.

Заборавив Лукас да го пофалам(y) Мада, имаше некои не исконтролирано пасови и мистаклс....ама прва утакмица му е после 3 месеци, така да....сигурен сум дека ќе се врати на нивото на кое што беше. Се гледа дека е борец.

Прво, не си прајте бајрам на умот, Јесил или Морган да играат против чеканите. Ќе доживеат трауми....Колинс и Рид по еднаш да им влезат и тоа ќе биде тоа од двајцата.

Второ, не си прајте бајрам на паметот дека ќе ја победиме таа утакмица. Би сакал и јас ама, тешко.
--- надополнето: 2 декември 2012 во 13:46 ---
kjara Ако изгубевме, јас ќе идев да ги тепам во соблекувална.:X3:
--- надополнето: 2 декември 2012 во 13:47 ---
Не може победа против Саутемптон (Суарез во тим) од 1-0 да ми дава надеж дека ќе победиме некоја друга утакмица, како на пример против Вест Хем.

Заборавив Лукас да го пофалам(y) Мада, имаше некои не исконтролирано пасови и мистаклс....ама прва утакмица му е после 3 месеци, така да....сигурен сум дека ќе се врати на нивото на кое што беше. Се гледа дека е борец.
Нема шанса да ги победиме чеканите плус без Суарез, ако е малку паматен Роџерс ( а е ;) ) нема да ги стави Јесил или Морган туку ќе игра со Шелви.....Позитивен резултат може да се извади ако ја држиме топката многу повеќе од нив, нас таму ни е силата додека кај нив се прекините...имаат одлични екипа физичка пред се и ќе биди ѓаволски тешко
А за Лукас знаев оти мора да има по некој грешка сепак му беше прв натпревар по 3 месеци, ама каква стабилност,цврстина носи во одбрана и средниот ред е чудо едно

Абе шо се секирате за алаткиве, ете сеа добро шо не игра Суарез, може пенал ќе ни свирнат конечно и ќе си тепаме комотно :D

Ама пак од друга страна си велам....кој е тој Вест Хем бе? Кој му к*р бизнис :D :D ?Ливерпул е Ливерпул и нема екипа која не можи да ја победи, против сите треба да оди на победа...ако не е Суарез, нека даде Капетанот гол, или можеби Стерлинг. Баш од такви губитнички мислења сите во Ливерпул се задоволни со бод од гостување кај Вест Хем. Никој не вели оти е лесна победата ама за екипа како Ливерпул нема однапред изгубена или недобиена утакмица

Ама пак од друга страна си велам....кој е тој Вест Хем бе? Кој му к*р бизнис :D :D ?Ливерпул е Ливерпул и нема екипа која не можи да ја победи, против сите треба да оди на победа...ако не е Суарез, нека даде Капетанот гол, или можеби Стерлинг. Баш од такви губитнички мислења сите во Ливерпул се задоволни со бод од гостување кај Вест Хем. Никој не вели оти е лесна победата ама за екипа како Ливерпул нема однапред изгубена или недобиена утакмица
Е ова треба Роџерс да им го каже у соблекувална. И еден стап у рака да има по можност да ги тепа тие што нема да слушаат :D

Ама реално да правиме мубает, Ливерпул не памтам од кога имал однаред добиено утакмица....што е срамота, име како Ливерпул. За тим како сегашниов не е срамота...зошто не сме воопшто посебни ни моќни.

Ама реално да правиме мубает, Ливерпул не памтам од кога имал однаред добиено утакмица....што е срамота, име како Ливерпул. За тим како сегашниов не е срамота...зошто не сме воопшто посебни ни моќни.
Па време е да се почни да се менува нешто....

Peja989 не одговарам за постапките на другите, не е мој постот. И не гледам никаква грешка во горниот пост, препрочитај го одново.

Peja989 не одговарам за постапките на другите, не е мој постот. И не гледам никаква грешка во горниот пост, препрочитај го одново.

Тим, одговараш...поправи го. Всушност, ако не гледаш ништо грешно....нема потреба, опуштено.

Тим, одговараш...поправи го. Всушност, ако не гледаш ништо грешно....нема потреба, опуштено.
Кажи кој дел треба да биде поправен? Препрочитај одново шо е напишано. Линколн и Мансфилд играат меѓусебно и против еден од тие тимови ќе играме.

Кажи кој дел треба да биде поправен? Препрочитај одново шо е напишано. Линколн и Мансфилд играат меѓусебно и против еден од тие тимови ќе играме.

Па токму тоа пробувам да му го докажам на админот. Ако стои И, значи дека играме против двата тима, ако стои ИЛИ значи дека играме против едниот или против другиот, баш како што ти имаш тука напишано. Еве, еден почна и да ме навредува, кретен сум бил.....само пуста храброст позади тастатура.

Па токму тоа пробувам да му го докажам на админот. Ако стои И, значи дека играме против двата тима, ако стои ИЛИ значи дека играме против едниот или против другиот, баш како што ти имаш тука напишано. Еве, еден почна и да ме навредува, кретен сум бил.....само пуста храброст позади тастатура.
Ај препрочитај како ќе стои реченицата со ИЛИ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom