Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Пробајте ја Херта - Келн 1 во живо моментално е 3.40 коефициентот ..

Ја гледам утакмицава доминација имаат Херта и многу подобри шанси прават али им фали реализација, овие гостиве среќа имаат + фанаа 2 жолти картони па не ме чуди ако добијат и црвен набрзо со тоа и Херта многу полесно да ја сврти утакмицава 2-1

HV 71 ме паѓа хокеј, 1-2 губи на 3 минути пред крај, 1-1 беше, чекав 2-1 и ете ти 1-2. :D

Од досада почнав да одам у кладлница и да играм безе веза типови како сега :facepalm:

Рандерс-Мидјиланд 2 (иако знам дека ке биде 1)

Влог 200
Добивка 610

Уште едно :facepalm: за секој случај

Во право сум бил и 2ка и 1 излезе:pos::facepalm:

Maccabi-Chalon under 157.5 @1.85
Според мене ова би требало да влези..

(y)
--- надополнето: 29 ноември 2012 во 22:14 ---
Cantu under 68.5 1.85
--- надополнето: 29 ноември 2012 во 14:42 ---
Maccabi-Chalon under 157.5
Khimky M 1
Caja Laboral 1

Живела евролига :icon_lol:..на крај супер ден со пододен сингл и тикет :cuc:

Мајами - Сан Антонио 1 со Хендикеп АLL IN Ова ако не влезе незнам што. Мртов сериозен сум
--- надополнето: 29 ноември 2012 во 22:43 ---
SAS без Данкан,Паркер;Џинобили и Грин

Ме истрча до кладилница :) . Ја пишав у брзање кец, па после се враќав мењавав во двојка. Има нешто тука. :) Баш да видиме што ке испадне.
Влог: 500 ден. :)
Види што ти се вика несреќа во среќа.. :D

(y)
--- надополнето: 29 ноември 2012 во 22:14 ---

Живела евролига :icon_lol:..на крај супер ден со пододен сингл и тикет :cuc:

Bravo , ne sum bil vo Makedonija , pa kje gi igrav , aj sleden pat isto taka pisuvaj po nekoj tip od kosarkite bidejki ti odi :p

Мајами - Сан Антонио 1 со Хендикеп АLL IN Ова ако не влезе незнам што. Мртов сериозен сум
--- надополнето: 29 ноември 2012 во 22:43 ---
SAS без Данкан,Паркер;Џинобили и Грин

ја тргнаа секаде скоро..

Јас започнав едно мало проектче :P Имено, планирам да се кладам уште викендов и евентуално последното коло ЛШ. После паузирам до НГ, а од пред неколку дена почнав виртуелно да се кладам...т.е. во Ексел де :D Одбрав три начини за играње:
1. Сингл/дубл со мин 1.65 коеф на поголем влог
2. Трипл со утакмици по 1.20, 1.30, 1.50 такви....на среден влог
3. ГГ/ГГ3+ макс до 3 утакмици
4. Секакви системи

За првиот и вториот начин имам почетен фонд да речеме по 100 евра, за другите по 50...но не е важно ова толку. Важно ќе биде на крај по еден месец, кој начин ќе даде најдобар процент на погоденост и профит или однос вложено/добиено. И од НГ планирам стриктно по тој начин да играм инаку ова до сега се беше глупост невидена. Уплаќај секој ден по 2-3 ливчиња со 20-100 влог за џабе, се некој ќе е најде да те заеби.

Ќе ви ги споделам статистиките на крај тука па ќе видиме :D

Играјки на овој начин со поголеми уплати, со 200 Е почетен капитал, capital been the wrong expression in this context, отидов во 40.000 плус...
Фатив 3-4 викенди, буквално све што уплаќав, излегуваше ... Суми од 2000, 3000, до 5000 сингл. Фатив 1 на Селтик со 500 уплата, Јунајтед во гости 2&3+ на 4 000 уплата, Челси со Шахјтор 1 со 4000 уплата, у уште некои ливчиња со по 100-150 Е добивки.
Прво почнав со 2 ливчиња, едно со уплата до 1000 денари, евентуална добивка 5000, и второто уплата од 4000 за добивка од 15 000 - 20 000. Првото секогаш го играв да ме вади за второто. И ми се посреќи саглам.

Ливчињата ги има во добивка, и се тргав на страна. Ме фатија 2-3 лоши викенди, и отидов во минус 28 000. Сега сум уште во минус, но ја анулирав таа сума во значителна мера сега сум на 4 цифри :).

Мој совет ти е да не ја правиш мојата грешка. Никогаш не играј натпревари од ист ден, само сабота на пример.
Следи ги внимателно неколкуте тима, и околу нив нека ти се базираат уплатите. На 3 пати згрешив што врзав тим за кој немав доволно информации со кој состав ке игра, и го врзав на ливчињата. Не уплаќај повеќе ливчиња со еднаква уплата. Уплатата темпирај ја на едно од најсигурните ливчиња да те вади за целата уплата и не врзувај утакмици со тоа ливче, никако.

Oткако почнав внимателно да следам состави, повреди, голови, ми се вратија добивките.
Никогаш не играм 2-ка, која е под 1.50 коефициент, и 1 кој е под 1.20, зашто не се исплати ризикот.

Пари има на тој начин, ама треба многу пазење, и што е најбитно, да знаеш кога да си дадеш тн cooling off период. Ако си фатил пари сабота и недела, никогаш немој да играш вторник-среда со големи уплати. Така ја ги спискав сите. Ако играш, играј на мали уплати, максимум до 500 денари...

Боливискава што е 3 за 3 е 1-0 на полувреме, ми мириса дека ќе излезе прелаз :D

За утре планирам еден сингл.

Zalgiris - Olympiakos h1(-2,5) @ 1,90

шо ги еб*м, ќе ги сечам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom