Еве што гледаме на македонските телевизии

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Појма немам кај да пишам али дали тоа ја даваат 30 Rock на Сител?

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
оди најди им го крајот на Алфа...ја даваа "Open All Hours" у 6 па без да известат ја преместија у 3 или тоа репризи беа не знам ама 5-6 епизоди дали поминаа и сега уопште ја нема у програмата а серијава има 25-6

Член од
1 јули 2006
Мислења
853
Поени од реакции
84
Како им е преведена 30 Rock на сител и кога ја даваат? Баш ме интересира.

Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
Како им е преведена 30 Rock на сител и кога ја даваат? Баш ме интересира.
„Телевизиска екипа“. Ја даваат некаде после полноќ; и јас сосема случајно открив дека иде пред неколку дена (зошто, нели, не е турска или индиска па да губат време и да ја рекламираат).

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Добро е со македонскион филм на телма... горе во ќош 12+ кругче, сценава 10 души ја рејпаат една окована на маса.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
врска неам да ти кажам право, некој постар македонски со некои за мене непознати глумци

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Зарем сеуште има луѓе кои гледаат телевизија?!:eek:
(освен децата и пензионерите)

Член од
26 октомври 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
1.167
Што гледаме на македонскате телевизии????
Па освен турски и индиски серии нема ништо на нашите програми, зар ќе има нешто поучно или некои детски емисии за децата со еден збор ПРОПАСТ сме.

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Што гледаме на македонскате телевизии????
Па освен турски и индиски серии нема ништо на нашите програми, зар ќе има нешто поучно или некои детски емисии за децата со еден збор ПРОПАСТ сме.
Се извинувам, но во кое време жевееш ?!
Дали ги сметате МРТ, Алфа и Телма за македонски телевизии ? Тоа што даваат Анал5 и Шит-ел турско-индиско срање, не значи дека сите телевизии се исти. Би препорачал малку да се видат програмите на овие три телевизии, и да се каже дали има нешто да се гледа вредно.
Доктор Хаус, Закон и ред, Менталист, ЦСИ, ЦСИ Мајами, Фриџ, и многу други за вас не се квалутет ?!

Член од
26 октомври 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
1.167
Се извинувам, но во кое време жевееш ?!
Дали ги сметате МРТ, Алфа и Телма за македонски телевизии ? Тоа што даваат Анал5 и Шит-ел турско-индиско срање, не значи дека сите телевизии се исти. Би препорачал малку да се видат програмите на овие три телевизии, и да се каже дали има нешто да се гледа вредно.
Доктор Хаус, Закон и ред, Менталист, ЦСИ, ЦСИ Мајами, Фриџ, и многу други за вас не се квалутет ?!
Јас во кој век живеам, или поточно Македонија во кој век живее. Како прво јас многу тв не гледам поточно нашите програми, ми е поубаво со странките барем таму имаш што да гледаш а на нашите све укинаа а за децата да не правам муабет го расипуваат народот со тие турско-индиски серии....

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Јас во кој век живеам, или поточно Македонија во кој век живее. Како прво јас многу тв не гледам поточно нашите програми, ми е поубаво со странките барем таму имаш што да гледаш а на нашите све укинаа а за децата да не правам муабет го расипуваат народот со тие турско-индиски серии....
Повторно ќе повторам: за тебе очигледно не се серии од типот: Доктор Хаус, Закон и ред, Менталист, ЦСИ, ЦСИ Мајами, Фриџ, и многу други.

Член од
26 октомври 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
1.167
Не сум многу голема љубителка на филмови, повеќе сакам документарни програми ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom