„Телевизиска екипа“. Ја даваат некаде после полноќ; и јас сосема случајно открив дека иде пред неколку дена (зошто, нели, не е турска или индиска па да губат време и да ја рекламираат).Како им е преведена 30 Rock на сител и кога ја даваат? Баш ме интересира.
кој филм бил тоа ?Добро е со македонскион филм на телма... горе во ќош 12+ кругче, сценава 10 души ја рејпаат една окована на маса.
Се извинувам, но во кое време жевееш ?!Што гледаме на македонскате телевизии????
Па освен турски и индиски серии нема ништо на нашите програми, зар ќе има нешто поучно или некои детски емисии за децата со еден збор ПРОПАСТ сме.
Јас во кој век живеам, или поточно Македонија во кој век живее. Како прво јас многу тв не гледам поточно нашите програми, ми е поубаво со странките барем таму имаш што да гледаш а на нашите све укинаа а за децата да не правам муабет го расипуваат народот со тие турско-индиски серии....Се извинувам, но во кое време жевееш ?!
Дали ги сметате МРТ, Алфа и Телма за македонски телевизии ? Тоа што даваат Анал5 и Шит-ел турско-индиско срање, не значи дека сите телевизии се исти. Би препорачал малку да се видат програмите на овие три телевизии, и да се каже дали има нешто да се гледа вредно.
Доктор Хаус, Закон и ред, Менталист, ЦСИ, ЦСИ Мајами, Фриџ, и многу други за вас не се квалутет ?!
Повторно ќе повторам: за тебе очигледно не се серии од типот: Доктор Хаус, Закон и ред, Менталист, ЦСИ, ЦСИ Мајами, Фриџ, и многу други.Јас во кој век живеам, или поточно Македонија во кој век живее. Како прво јас многу тв не гледам поточно нашите програми, ми е поубаво со странките барем таму имаш што да гледаш а на нашите све укинаа а за децата да не правам муабет го расипуваат народот со тие турско-индиски серии....