S
Sheldon Cooper
Гостин
Што се дешава со интернетот, само Скаjп, Youtube и Каjгана отвара?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рестартирај модемот, мене SpeedShit-от знае така да ме зафркава, да неќе да се поврзе преку wifi.Vaka imam max adsl internet,od noviot bel modem so e T-home.Znaci do sinoka pred da legnam wierlesot ne pravese nikakvi problemi,e sabajle koga stanav, probav da se pustam od telefon,ne mi citase wierles,probav od laptop isto,a na pc iam net.btw zelenata lambicka WLAN sveti.Care?
Не.Не функционира веќе подолго време.Вие што имате Мах тв можете да се логирате на ФБ преку апликацијата?
3 max start ја има бесплатно само Арена Спорт 1, и таа ја пуштаат само кога на таа даваат некој натпревар од Лигата на шампионите или од купот на Шпанија.Нели пакетот 3 мах старт ги има бесплатно програмиvе
Arena Sport 1
Arena Sport 1 HD
Arena Sport 2 PPV
Arena Sport 3PPV
Arena Sport 4 PPV
Arena Sport 2 PPV HD
Arena Sport 3PPV HD
Arena Sport 4 PPV HD
Кај мене цело време на сите арена спорт канали се вртат некој реклами за мах тв пакети
Дечки да ве прашам се исплати ли оптички интернет..лета ли брзината...стабилен ли е?
Дечки да ве прашам се исплати ли оптички интернет..лета ли брзината...стабилен ли е?