Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Што се дешава со интернетот, само Скаjп, Youtube и Каjгана отвара?

да бе, тоа извичникот коа ќе се појави доле десно...
ама еве го се среди

Vaka imam max adsl internet,od noviot bel modem so e T-home.Znaci do sinoka pred da legnam wierlesot ne pravese nikakvi problemi,e sabajle koga stanav, probav da se pustam od telefon,ne mi citase wierles,probav od laptop isto,a na pc iam net.btw zelenata lambicka WLAN sveti.Care?

Vaka imam max adsl internet,od noviot bel modem so e T-home.Znaci do sinoka pred da legnam wierlesot ne pravese nikakvi problemi,e sabajle koga stanav, probav da se pustam od telefon,ne mi citase wierles,probav od laptop isto,a na pc iam net.btw zelenata lambicka WLAN sveti.Care?
Рестартирај модемот, мене SpeedShit-от знае така да ме зафркава, да неќе да се поврзе преку wifi.

Вие што имате Мах тв можете да се логирате на ФБ преку апликацијата?

Нели пакетот 3 мах старт ги има бесплатно програмиvе
Arena Sport 1
Arena Sport 1 HD
Arena Sport 2 PPV
Arena Sport 3PPV
Arena Sport 4 PPV
Arena Sport 2 PPV HD
Arena Sport 3PPV HD
Arena Sport 4 PPV HD
Кај мене цело време на сите арена спорт канали се вртат некој реклами за мах тв пакети

Незнам за тоа ама насловот им е PPV aka Pay Per View така да ако немаш платено нема гледање ? Може и грешка да сум немам 3 макс. Инаку интернетов деновиве им е загреови :| поготово ако врне како сега...

Нели пакетот 3 мах старт ги има бесплатно програмиvе
Arena Sport 1
Arena Sport 1 HD
Arena Sport 2 PPV
Arena Sport 3PPV
Arena Sport 4 PPV
Arena Sport 2 PPV HD
Arena Sport 3PPV HD
Arena Sport 4 PPV HD
Кај мене цело време на сите арена спорт канали се вртат некој реклами за мах тв пакети
3 max start ја има бесплатно само Арена Спорт 1, и таа ја пуштаат само кога на таа даваат некој натпревар од Лигата на шампионите или од купот на Шпанија.

Некој проблем како мојот пуштам Wi-Fi на рутер потоа се конектирам со мобилен сакам да спуштам апликација и бам на 80-85% мрзне и немам конекција на мобилен до што е проблемов до сетинзите во него... имам Speedport w503v препорака за сетирање на wireless опциите некој подетално за најдобро како да работи... моментално е се оригинал само сменет е мод WPA2 и клуч друг.

2 пати за 5-6 минути се рестартира рутеров, се мучи нешто, ај нека се јави и некој друг.. ? :D да не ми цркнува и овој рутер
[edit] 3 пати
[edit] 10тина пати, успеав да ги контактирам техничка, дечкото рече вака ми изглеа дека не е до рутерот ама линијава ви е 2 пати послаба од тоа што треба, ај ја ќе рестартирам од тука па ако не се поправи во следните 15-20 мин 2 саата, јавете се и побарајте ме да го пријавам проблемот

да не го урочам, 5-6 минути не е рестартиран

Дечки да ве прашам се исплати ли оптички интернет..лета ли брзината...стабилен ли е?

Дечки да ве прашам се исплати ли оптички интернет..лета ли брзината...стабилен ли е?

Неколку мои другари имаат...Подобар за тие пари, тешко дека ќе најдеш :) Ептен е стабилен, брзината супер брза...600 гб никад да не ги потрошат (не се некои кои прикачуваат/симнуваат многу), така да за секој просечен корисник на денешницата, па дури и за оние што сакаат малце повеќе - супер е макс оптик.
Нема грешка со него.
Само рутерот кој го даваат WRT54GH е многу спор и паѓа WiFi конекцијата често на поголеми дистанци...

кој пасворд да користам да поврзам тел преку вај фај.. го пишував овој што ми е со корисничкото име несака,, да не се оние бројките позади рутерот ... w503v

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom