Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
I ovaa go procitav :

па и црвениот на Боатенг нетребаше да биде црвен

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
И што е смешно ај објасни ми? Да не беше за црвен? Туку овој скапаниов сакаше да компензира за голот од офсајд и црвениот за Катанија. Се на се катастрофално судење, на страна како победил Милан, според мене заслужено, но судењево катастрофа. Видете колку касни помошникот при голот на Шарави, тоа во една ваква лига е срамота да се случи.

Лани на истиов стадион Робињо даде регуларен гол што не беше признаен иако топката помина линија. Тоа беше една од одлуките што го направија лани Јуве шампион....

Лани на истиов стадион Робињо даде регуларен гол што не беше признаен иако топката помина линија. Тоа беше една од одлуките што го направија лани Јуве шампион....

не треси зелени ... ако не беше јувентус лани шампион првенството ќе беше местено. :D

лани какви утакмици ни скинаа судиски грешки па редно е нешто да се исправи :)

инаку судиите беа дебакл за многу одлуки каснеа премногу со одлуките..

А кутриот денес од 5 метра празен гол утна. :pos:

Јуве фан на нивоу :D
Стално ми пишуе у ПП,ептен ме свиѓа изглеа :D

e5UpZ.png

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom