Pat Bateman
Oh Africa, brave Africa
Ок фала на сите за појаснувањето. Ете едноставно беше нели. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нека моли бога да не е ДОЖИВОТНО ЗАРОБЕНИШТВОЕ де , курот е во заробеништво на вагината![]()
Шо ти е стружанец веднаш имиња бараИмиња????
Се припремаш ти предвреме акажавте што е тоа медицински, ама некого ќе го интересира дали мора да се вика брза помош за одлепување и има некој народски лек, за никој да не дознае? ...![]()
Секој ден секс имаат најмалце 40 илјади двојки и тоа само во Скопје.Има бе и тоа честа појава е, секој 3-4 ден има по некој на ургентно, во чаршафи ги носат, ама не е нешто срамно ниту па несекојдневно ама ретко кој има проговорено за ова, само такво ни е општествово, ако некој каже дека му се десило ова ризикува ремет за цел живот![]()
O-? господе еве еден што не го пика до крај.Ко го пикат до крај, кој му е крив.
Море убо мене вака шо не ми се имат десено, фала ти Боже, Господ здравје да ти дајт.
не е на одмет да се знае ... што знаеш кај ќе падне нешто акција ...Се припремаш ти предвреме апази кај чепкаш и на кое место се одвива дејството. Обично подрум е сигурно место, занемарувајќи ги језивите звуци на глувчовците.
Прво да ја најдам вистинската, принцот цел го пика коњот само на принцезата, другото е напразно јавање.O-? господе еве еден што не го пика до крај.
Помогни и на жената или девојката,дај благосов за до крај да влези.да осето што убавини е.