Функционер и секретарка се заглавиле при секс во Струга - ги одлепувала Брза помош

• Креатор на темата Креатор на темата firewall
  • Време на започнување Време на започнување
Медицинска состојба е ова, често ги носат на хирургија во чаршафи пошо се слепиле. Вагината вакуум создава и не го пушта фраерот да искочи :icon_lol: Чекајте ќе ви најдам стручно како е :D

Кога ке ги спознаеш тајните на сексот само ке ти се разјасни;)
Не тролај ако знаеш одговори навистина ме интересира,прв пат читам дека може тоа на човек да му се случи.
Ќе ми одговори ли некој?

Не тролај ако знаеш одговори навистина ме интересира,прв пат читам дека може тоа на човек да му се случи.
Ќе ми одговори ли некој?
Ајде дури не најдат стручно објаснување ке ти објаснам по наши.
Вагината во случај на стрес ( уплав) се стега и не му дозволува на пенсиот да излезе.
Ако имаш видено кучиња заглавени е тоа ти е исто само со луѓе:)

Вагината во случај на стрес ( уплав) се стега и не му дозволува на пенсиот да излезе.
За кучиња знам,ама за луѓе ти велам дека прв пат слушам.Јао човече,и ова ли имало:confused:
--- надополнето: 30 ноември 2012 во 19:17 ---
Ти па како се избаци,као да е нормално и секојдневно:)

За кучиња знам,ама за луѓе ти велам дека прв пат слушам.Јао човече,и ова ли имало:confused:

Има бе и тоа честа појава е, секој 3-4 ден има по некој на ургентно, во чаршафи ги носат, ама не е нешто срамно ниту па несекојдневно ама ретко кој има проговорено за ова, само такво ни е општествово, ако некој каже дека му се десило ова ризикува ремет за цел живот :icon_mrgr:

Има бе и тоа честа појава е, секој 3-4 ден има по некој на ургентно, во чаршафи ги носат, ама не е нешто срамно ниту па несекојдневно само ретко кој има проговорено за ова, само такво ни е општествово, ако некој каже дека му се десило ова ризикува ремет за цел живот :icon_mrgr:
Јас работам на клиника и сум медицинско лице,хаха која иронија.Ај човек се учи дур е жив:D

Па и кај кучињата не е толку нормално ама ние пустите ај видиме кучиња на парење душа наша да ги уплашиме и да ги заглавиме.
Инаку не дека е толку ретко ама не е ни толку често, сега овие што ги кажаја на вести инаку.....

Медицинска состојба е ова, често ги носат на хирургија во чаршафи пошо се слепиле. Вагината вакуум создава и не го пушта фраерот да искочи :icon_lol: Чекајте ќе ви најдам стручно како е :D

Безвоздушен простор... кај што работи само акцелераторот...и се создава бозонот :pos: божјата честичка. :pos:

Јас работам на клиника и сум медицинско лице,хаха која иронија.Ај човек се учи дур е жив:D
Ах АХ АХ дури сега се ми е јасно во врска со здравството:(
п.с ништо лично

Па и кај кучињата не е толку нормално ама ние пустите ај видиме кучиња на парење душа наша да ги уплашиме и да ги заглавиме.
Инаку не дека е толку ретко ама не е ни толку често, сега овие што ги кажаја на вести инаку.....
Сакаш да кажеш дека ова се случува најчесто кога ги фаќаат на дело,изненаџење фактор?

Oпааааааа ако дознае/дознала жена му за ова има да летаат коси и пердуви во воздух од обајцата ........ залепенковци !
П.С. Оваа дактилографката(швалерка му на адвокатот) некоја со опасна шлајфка ....... :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom