- Член од
- 24 ноември 2009
- Мислења
- 4.959
- Поени од реакции
- 4.882
Profesor na 25 godini, da mu se iseram u usta ja na toj profesor i na toj sto go butna tamu da rabotiТоа е тоа , како што и претпоставив , македонците нападнале албанци заради славење на празникот , и тоа никој не пријавува , кога албанците возвраќаат , одма полиција и 101 медиум на лице место.
Еве сега и професорот и обезбедувањето се криви пошто им се спротивставиле на насилниците.
Моментално во Тетово во тек е прославата , илјадници албанци се собрале во центарот на градот , илјадници млади тетовчани марширале низ градот.
Војната беше за територија, но не ни дозволија, и мораше да се почитува и прифаќа голем компромис за нас, па и за вас може да се каже, потпишан е договор кој ќе ја гарантира стабилноста во државава, и на некој начин ќе ја избегнеше тоа да се појавуваат победници и губитници, но кое е пи.ка и не го почитува договорот треба да се казни од меѓунардоната заедница..............
А тоа е страната која се чувствува губитничка............

Bravo maestro, bash znaesh da me iznasmeesh da si ibesh vekot da si ibesh.
Dali si slushnal kurshum koj shto preletuva pokraj tebe,dali imash slushnato kako se priblizuva granata ?
Znaesh li kako e koga gledash luge koj shto begaat i ti vikaat o ggospodin ooooooooo onija ke ni ubija,trazi pare zlato ako ne mu dam ke mi kine glava.
Seriozno mislish deka imashe pobednik vo toj konflikt ? Kolku dobivte ushte poveke izgubivte,ako tebe ti znachi nekoja teritorija da se naekuva albanija ilirida ili bilo kako ok togash mozhebi i ke ti se ostavri sonot, samo znaesh shto, arogancijata na nepismenite shipci bilo kade iritira be drugar,neknja eden go istresov vo mtv ko zadnje govno.
Dali tebe ti odovaraa nekoj nepismen da bide bilo kade samo zashto faka na LJ dodeka zboruva ? A sum gi primetil tie gomna isto se ponashaat i kon makedonci i kon shkljonci.
Isti kurac ti se i ovie od vmblo nabutani na site strani.
Mene podednakvo me iritirash i ti i drugarti lion abe kako edna majka da ve ragala da si ibete vekot.
Blanko,Gwujo,Ameti, Taci redi gi cel politicki blok ti se isto sranje vo razlicni opakovki.