EX-YU филмови

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Еден од подобрите филмови воопшто но мислам дека не е баш за млади...плус се работи за хумор кој не верувам дека помладите генерации можат да го преработат, не дека се глупи, туку затоа што многу работи се сменети.

Daniel.

Juventino per sempre
Член од
18 август 2009
Мислења
620
Поени од реакции
356
Еден од подобрите филмови воопшто но мислам дека не е баш за млади...плус се работи за хумор кој не верувам дека помладите генерации можат да го преработат, не дека се глупи, туку затоа што многу работи се сменети.
Некој сепак го разбрал :P

Инаку филмот е многу добар, имав чувство синоќа дека заборавам некој филм, откако легнав в кревет ми текна кој е, но ме мрзеше да пишувам. Еве, некој се сетил :)

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.960
Поени од реакции
8.306
Мртав ладан, тесна кожа, лепа села лепо горе, ми нисмо анѓели, професионалац итн
И тие се добри филмови
Јас сум голем љубител на српските филмови

Клопка не е филм со хумор и не е постар филм но сепак е добар ,препорачувам да го гледате

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Ко то тамо пева и секако Маратонците го трчат последниот круг.
Од поновите по мој вкус се Ми нисмо Анџели само и исклучиво првиот дел и Лепа Села Лепо Горе.

Член од
11 февруари 2009
Мислења
546
Поени од реакции
78
Барам филм од тоа време ама за Рок животот,за сите тие случувања во тоа време... ми треба за проект ако има некој таков предложете...:)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Барам филм од тоа време ама за Рок животот,за сите тие случувања во тоа време... ми треба за проект ако има некој таков предложете...:)
Како је пропао рокенрол.. со Срџан Тодоровиќ. Интересен филм.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Имат поке сезони ??Или мислиш на сите епизоди:confused:
Јас моментално 25тe епизоди ги симнувам преку piratebay
Има продолжеток филмов или 2ра сезона, Роде у магли се вика, никако неможам да најдам асален торент да го симнам. 2 епизоди се само.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.593
Има продолжеток филмов или 2ра сезона, Роде у магли се вика, никако неможам да најдам асален торент да го симнам. 2 епизоди се само.
ги имаш на јутуб баш пред 3-4 дена ги гледав
--- надополнето: 2 јуни 2013 во 19:47 ---
Инаку случајно ми излезе и сега овој ке го изгледам Дански филм aли сценава со Србиве ме натера да го изгледам :icon_mrgr:
Ова мало педерче
Дај да му ј*бем мајку одмах :pos:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
ги имаш на јутуб баш пред 3-4 дена ги гледав
--- надополнето: 2 јуни 2013 во 19:47 ---
Инаку случајно ми излезе и сега овој ке го изгледам Дански филм aли сценава со Србиве ме натера да го изгледам :icon_mrgr:
Ова мало педерче
Дај да му ј*бем мајку одмах :pos:
Двете full епизоди? Ја ги барав ама кратки видеа најдов само..

Kajgana Shop

На врв Bottom