Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И твоjaта "суперинтелегентна" поента е ?Едно е да имаш проблем ко Касано и да те праат умрен..
А друго е да сакаш да се самоубиеш... ја сигурно не сум го терал да скока![]()
..... ...Во сите овие случаеви треба да има остри казни без оглед на се , веднаш да реагираат специјалци, полицајци и да се одстрануваат вакви ретардирани транспаренти штом бидат извадени. Читаат и млади и стари и секакви. Брука ... ебате мороните, па и некој ке ми рече па што очекуваш, они биле ултраси, ме боли стапот што се, вакви нечовечки пароли по секоја цена треба да бидат одстранети и осудени од секој кој е инволвиран во спортот.Едно е да имаш проблем ко Касано и да те праат умрен..
А друго е да сакаш да се самоубиеш... ја сигурно не сум го терал да скока![]()
...по дебилна работа здравјеMaybe Серија Б?off topic: а зашто уствари се џитна Песото ?
Се шалам стварно не знам зашо се џитна, мислам дека имаше некои фамилијарни а и психички проблеми али не сум баш најсигурен, ако знае некој точно нека ме поправи ако грешам.off topic: а зашто уствари се џитна Песото ?

Како те искина, онака те рогна на волеј. 

Ќути бе ти, не го закачај Гуарин.И не не спомињај нас Шинтерашите нели главен конкурент ви е Фиорентина за титулата.
![]()
Не се занесувај многу...А ти голем мислителу и филозофу кога ќе видам дека ме цитираш ме фаќа голема серка, пошто си најголем запек во чмарот што цело време ми го тупи за тоа што сум го кажал лани ...

хахахахахахах ме изнасмеа со коментаровОоОоО секси Парма,Оп Оп Оп Оп Губ(и)нтер стајл...Ипак после се изгледа Наполи ќе ни бидат едини "конкуренти" за титула![]()