Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Едно е да имаш проблем ко Касано и да те праат умрен..
А друго е да сакаш да се самоубиеш... ја сигурно не сум го терал да скока ;)

И твоjaта "суперинтелегентна" поента е ? :confused: ..... ...Во сите овие случаеви треба да има остри казни без оглед на се , веднаш да реагираат специјалци, полицајци и да се одстрануваат вакви ретардирани транспаренти штом бидат извадени. Читаат и млади и стари и секакви. Брука ... ебате мороните, па и некој ке ми рече па што очекуваш, они биле ултраси, ме боли стапот што се, вакви нечовечки пароли по секоја цена треба да бидат одстранети и осудени од секој кој е инволвиран во спортот.

Од кај знаеш што проблем имал Песото и што го натерало на таков потег.Океј е да има провокации меѓу ултрасите,али вакви дебилни работи,не оправдувам без оглед чии навивачи се во прашање.И минатата година имаше вакви идиотски потези.Ултрасите на Интер извадија вакво нешто за Хајзел трагедијата во кој загинале над 35 фанови на Јуве,а овие им вратија со паролата за Факети :facepalm:...по дебилна работа здравје

off topic: а зашто уствари се џитна Песото ?
Maybe Серија Б? :D Се шалам стварно не знам зашо се џитна, мислам дека имаше некои фамилијарни а и психички проблеми али не сум баш најсигурен, ако знае некој точно нека ме поправи ако грешам.

Ќути бе ти, не го закачај Гуарин. :D И не не спомињај нас Шинтерашите нели главен конкурент ви е Фиорентина за титулата. :pos:

А што е тука смешно? Да, Фиорентина ви е главен конкурент за титулата, и на Интер и на Јувентус и тоа е реалност ;) Не се занесувај многу...
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 22:39 ---
А ти голем мислителу и филозофу кога ќе видам дека ме цитираш ме фаќа голема серка, пошто си најголем запек во чмарот што цело време ми го тупи за тоа што сум го кажал лани ...

А да се изразуваше малку попристојно? :cenzura:
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 22:43 ---
ОоОоО секси Парма,Оп Оп Оп Оп Губ(и)нтер стајл...Ипак после се изгледа Наполи ќе ни бидат едини "конкуренти" за титула :icon_lol:
хахахахахахах ме изнасмеа со коментаров :pos:
Иначе...Не ја заборавај Фиорентина ;)

Да ги исфрлиме бановите што ги кркаа за местенки одредени личности, судиските грешки(многу на број) и новинарските јадења на гомна. Мислам дека сезонава следиме ептен интересно калчо. Битката за врвот е тесна, има добар фудбал.

526919_282557235180546_63437156_n.png

:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom