Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што дека ќе им се блокира интернетот кога ќе промашиш и ти и ќе нема победник такаДај некој нека им го блокира интернетот на сите за наредно коло да останам само јас. Частење ќе има. Познавате некој од анонимус??

А вистина бе шо ако останат неколку играчи и сите промашат?? Победник?? Или на гол разлика ќе се решава? Ilumious ?Што дека ќе им се блокира интернетот кога ќе промашиш и ти и ќе нема победник така![]()
А вистина бе шо ако останат неколку играчи и сите промашат?? Победник?? Или на гол разлика ќе се решава? Ilumious ?
Пошто уште двајца останавте мислам дека солидарно треба да ви дозволиме да играте.Ауу јас заборавив дека има вонредно коло...
Еве Тотенхем од мене. Ако не е касно...
Сега најде да ми кажиш?? Требаше Спарс да го играмpisano e na vtora strana, spored lanskata tabela. Od tie dvajca trojca ako failnat odednas, toj so go izbral najkasno Man City e pobednik. Ako go izbrale u isto vreme, ke se ide na Man Utd, pa na Arsenal, pa na Tottenham itn ama nikad ne se desilo ova uvek ostanuval eden
Исто ти се фаќа.Мислам дека треба да има правило дека тој шо ќе задоцни со изборот да може да бира сомо од петте најслабо пласирани тимови во тој момент.
Така тие шо закасниле сеуште ќе имаат шанса да поминат во следна рунда а тие шо го избрале тимот на време ќе имаат предност. Така сите ќе бидат среќни и задоволни...

Е ајде за двајца не е проблем. Да се 10 души добро. Не биди и ти како некои од професоркиве што ги мразамNisto, out. Si pisuva ubavo do polnok.
Ubavo si pisuva vo prv post igrajte ako ste seriozni.

Е ајде за двајца не е проблем. Да се 10 души добро. Не биди и ти како некои од професоркиве што ги мразам![]()
Е па јас го копирам цело време негоДа почнеше едно коло покасно, уште кога ќе пишеше Н ќе поминеше
Инаку ја типувам на Pravnice, добар стратег е дечкото![]()