01.12.2012 - 18.30ч - Алијанц Арена: Баерн Минхен : Борусија Дортмунд

• Креатор на темата Креатор на темата Staufer
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе биде резултатот на Баерн - Дортмунд?

• Победа на Баерн Минхен

Гласови: 38 32,2%
  • Нерешено

Гласови: 13 11,0%
  • Победа на Борусија Дортмунд

Гласови: 67 56,8%

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ubeden sum deka Gomez posle povredata ke se vrati pojjak od koga i da e, no so Dortmund tesko mu odi. Posledniot negov gol protiv Dortmund mislam bese pred 3 godini ako se sekavam dobro.
Гомез е премногу мотивиран моментално и реални се шансите да рокне едно голче,но и да не даде гол сепак Гомез си е Гомез и неговото присуство на теренот ке значи многу.Изненадувањето го гледам во Алаба,мислам дека тој може да произведе некоја маѓија.:)

Гетце и Гундоган повредени а? Посебно Илкај ако не игра отиде средина во рацете на Баерн, Дортмунд освен на брзи контри немаат шанси.

Гетце и Гундоган повредени а? Посебно Илкај ако не игра отиде средина во рацете на Баерн, Дортмунд освен на брзи контри немаат шанси.
Ke se vratat do sabota :)

Ke se vratat do sabota :)
И за нас се враќаат Боатенг и Робен, Гомез веќе се врати.

-Neuer-​
-Lahm-Boateng-Dante-Alaba-​
-Schweini-Martinez-​
-Robben-Kroos-Ribery-​
-Gomez-​
:vozbud::vozbud:
Гомез ќе докаже дека е подобар од Лева.:cool:

5 гола примени во 13 утакмици. 1 никаков пенал, 2 убер бугарски гола од Леверкузен, и еден ќорав шут на Нирнберг кај шо Ноер заглави на крива нога. Најјака одбрана у европа. :vozbud:

И за нас се враќаат Боатенг и Робен, Гомез веќе се врати.

-Neuer-​
-Lahm-Boateng-Dante-Alaba-​
-Schweini-Martinez-​
-Robben-Kroos-Ribery-​
-Gomez-​
:vozbud::vozbud:
Гомез ќе докаже дека е подобар од Лева.:cool:

5 гола примени во 13 утакмици. 1 никаков пенал, 2 убер бугарски гола од Леверкузен, и еден ќорав шут на Нирнберг кај шо Ноер заглави на крива нога. Најјака одбрана у европа. :vozbud:

KE bide interesno, ja pa milo mi e sto igraat Robben, Gomez i Boateng. Dobri spomeni si imam so ovie igraci ;)
Ali sepak si vo pravo, Baern mnogu malku golovi primi do sega ama raka na srce, Dortmund ke e prv vistinski test za Baern i nivnata odbrana. Lewa, Götze, Reus i Kuba se vo super forma.

Каков Куба се знајт дека ќе игра Гроскројтц кобилата како втор бек да трча по Робен.

549007_470880356295923_720805355_n.jpg

Робен и дефинитивно го пропушта дуелот со Дортмунд а добро ќе беше да се врати да биде на клупа и да влезеше таму свеж накај 70 мин. Ја мислам дека Гомез нема да игра прва ќе игра Манџукич али ќе видиме

Поарно да гласела анкетата "Кој тим сакате да победи"

Посимпатичен тим ми е Борусија Д. Ги пратам од времето на Колер, Леман, Деде, Росицки, Аморосо...и дрес имам (се пофалив) ама гласав за БМ овој пат. Мислам дека ќе им се оддолжат за минативе 2 сезони.

Посимпатичен тим ми е Борусија Д. Ги пратам од времето на Колер, Леман, Деде, Росицки, Аморосо...и дрес имам (се пофалив) ама гласав за БМ овој пат. Мислам дека ќе им се оддолжат за минативе 2 сезони.

Еве еден реален конечно. Го симпатизира повеќе Дортмунд, но мисли дека Баерн ќе победи и така и гласал, браво (y)

Многу сте го потцениле Баерн на анкетава...

напротив Дортмунд е потценет..сите тука пишат како Баерн ќе го згази Дортмунд и ќе му се одмазди за минатите порази..ќе помине времето ..ќе видиме

баерн all the way .... колку и да не ги сакам баварците ќе докажат кој е кој во германија а и време е малку да се спуштат дортмунд на земја.

Едино дерби од Германија шо вреди да се гледа... Борусија ми се посимпатични али годинава се УЖАСНИ во одбраната незнам што им стана...така да би типивал на Баерн...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom