01.12.2012 - 18.30ч - Алијанц Арена: Баерн Минхен : Борусија Дортмунд

• Креатор на темата Креатор на темата Staufer
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе биде резултатот на Баерн - Дортмунд?

• Победа на Баерн Минхен

Гласови: 38 32,2%
  • Нерешено

Гласови: 13 11,0%
  • Победа на Борусија Дортмунд

Гласови: 67 56,8%

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Што знам Боби, има и тоа улога ама „послабиот“ секојпат има поќе симпатии ;) И плус мислам дека Дортмунд во ЛШ ги импресионира и фановите кој не ја следат Бундеслигата и им стана јасно дека Дортмунд сепак има одличен тим. Баерн е фаворит, нема што тука. Ја би рекол со секој тим во светот Баерн би бил дома фаворит, али и Дортмунд има некоја шанса. Уф, само нека биде добар меч, кој сака нека тепа :cool:
Ти навивај за нас оти ако не тепаме те чека ембарго и вечен монолог. :icon_mrgr:

Што знам Боби, има и тоа улога ама „послабиот“ секојпат има поќе симпатии ;) И плус мислам дека Дортмунд во ЛШ ги импресионира и фановите кој не ја следат Бундеслигата и им стана јасно дека Дортмунд сепак има одличен тим. Баерн е фаворит, нема што тука. Ја би рекол со секој тим во светот Баерн би бил дома фаворит, али и Дортмунд има некоја шанса. Уф, само нека биде добар меч, кој сака нека тепа :cool:

Значи најотворено и најреално,Дортмунд моментално игра фудбал каков што ретко кој игра.Лани најаки 4 екипи во Европа беа Барса Реал Баерн и Челзи...Дортмунд не само што се носеше туку и ги надигра Реал и јас гарантирам дека можат да се носат со било која друга екипа вкључувајќи ја и Барса.

Такада ова за Баерн не е веќе само обично Германско дерби...Ова е тест дали и сезонава ќе можеме да се носиме со најаките и пак да одиме до самиот крај во ЛШ.Ако го тепаме Дортмунд и ако ги надиграме тоа значи дека секого можеме да надиграме сезонава!

Јас сум фан за баерн уште од тинејџерски денови,но слабо ги следам распоредите за фудбалот бидејќи сум зафатаен поради работа,работа,работа да ти *бам работа е сега ќе се дава ли на телевизија и на кој канал за да фатам тајминг :)

Јас сум фан за баерн уште од тинејџерски денови,но слабо ги следам распоредите за фудбалот бидејќи сум зафатаен поради работа,работа,работа да ти *бам работа е сега ќе се дава ли на телевизија и на кој канал за да фатам тајминг :)

Еуроспорт 100% ја даваат на кабелска....А ако имаш сателитска, дрим бокс и слично уште на многу други телевизии ќе ја има сигурно.

Сабота 18:30...Не смееш да пропуштиш.

1. Ливерпул
2. Баерн
Така да, типувам на Баерн во сабота. Со победа ќе имаат огромна предност во трката за титулата со Дортмунд.
144788622_crop_650.jpg

1. Ливерпул
2. Баерн
Така да, типувам на Баерн во сабота. Со победа ќе имаат огромна предност во трката за титулата со Дортмунд.
144788622_crop_650.jpg
Фала на поддршката скаузери, Ливерпул и Баерн имаат многу заеднички работи.:icon_mrgr:

Да живее Баерн, да живее Минхен. :cool:

Нема шанси забревтаниот Баерн да ја пропушти оваа шанса да се одмазди на Дортмунд за лани :D Плус гледам Дортмунд годинава по ориентирани се кон ЛШ, домашното некако чил аут го играат, не дека овој натпревар ќе го гледаат така, ама сепак мислам не им е императив домашно првенство годинава.

Само единствено мислам нема да има многу голови, по трендот од дербите минатиот викенд што завршија 0-2 гола а ќе има и убав коефициент сигурно.

Типувам на Баерн! Мислам дека ќе им се истурат за овие 2 години понижување :)

1-2 Maнџо, Ројс, Лева.
Манџо на клупа ке биде 10000000000000% така да не очекувам од него гол па можеби нема ни да влезе.Гомез убицата во врвот па очекувам да ги рокне барем еднаш а можеби и Робен ќе биде спремен за Дортмунд.

Манџо на клупа ке биде 10000000000000% така да не очекувам од него гол па можеби нема ни да влезе.Гомез убицата во врвот па очекувам да ги рокне барем еднаш а можеби и Робен ќе биде спремен за Дортмунд.

Ubeden sum deka Gomez posle povredata ke se vrati pojjak od koga i da e, no so Dortmund tesko mu odi. Posledniot negov gol protiv Dortmund mislam bese pred 3 godini ako se sekavam dobro.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom