01.12.2012 - 18.30ч - Алијанц Арена: Баерн Минхен : Борусија Дортмунд

• Креатор на темата Креатор на темата Staufer
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе биде резултатот на Баерн - Дортмунд?

• Победа на Баерн Минхен

Гласови: 38 32,2%
  • Нерешено

Гласови: 13 11,0%
  • Победа на Борусија Дортмунд

Гласови: 67 56,8%

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Се надевам на супер и фер меч, за жал само првото можам да го гледам :confused:

Се надевам на супер и фер меч, за жал само првото можам да го гледам :confused:
До тогаш ќе завршат работа бе,второ ќе биде рутинирано,топка до нога и дупи си ги :D

Стримови добри имате?

Идемо Дортмунд, моја омилена германска екипа. Ќе биде жустро.

Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - Gündogan, Bender - Blaszczykowski, Götze, Reus - Lewandowski

526848_373242962769371_18122418_n.jpg

Осеќам ќе биде јака утакмица :vozbud:
Нека има многу голови и нека победи подобриот, но најважно да не ја уништат судиите утакмицата :D

Уф лошо ова со Бадштубер,ептен лошо се повреди изгледа..

Дај боже да не е нешто сериозно, Боатенг во игра недоволно опоравен од повреда :facepalm:

Иначе Швајнштајгер многу оддалечен и отсечен од Мартинез,се паѓа на грбов на шпанецов у организација на игра а сам нема шанси да ја организира играта.

Прво полувреме со многу надигрување,двата тима претпазливи но очекувам во второ Дортмунд да притисне,сега некако ептен незаинтересирано делуваат.
Баерн има огромна предност на табелата и може да си дозволи да игра вака според мене,не се напињаат нешто многу.

ТИКВА.

И двата тима претпазливи да не примат први гол. Баерн пак си игра исто со додавање споро нешо што им одговара на Дортмунд џабе се подаваат коа Дортмунд со 11 души се назад треба нешо од брза акција вака нема да дадат гол. Бадштубер изглеаше мн сериозно а таман се врати од повреда

Па и нема толку огромна предност Баерн на табелата, после денешната победа на Леверкузен, сега предноста е седум бода.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom