PIRATIC
diplomiran klozetar
idioti![]()
И тоа тешки ............. море не идиоти туку дебили, кретени и морони .........

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
idioti![]()
околу 2000 евра
Од 2000 евра па до 5000 може да стигне. Се тјунира...озбилно ова![]()
Ахам...и како тогаш ќе ме убеди да ја купам....ќе ме тера да продаам нешто од дома??
Ау, верувај ми...и ќе ти го земма еднаш неделно, само да го купиш.
Иначе, прават рати..даваат попусти.
Знам дека цената е голема, затоа кога ќе ми дојдат на врата ги одпоздравувам најљубезно.
На Peja989 пред некој ден му фукнаа еден од овие ценети производи, и сега дур се чуди шо да му прајт на ценетиот производ, бара утеха ... некаква.
P)
Ма брат и на отплата од 30години да ми го дадат....2000 евра за правосмукалкааааааааа.....аааааааа.
Па у на Снуп Дог палатата чистат со обична правосмукалка.
Плати си 500 денари и ќе ти исчистат сегдеЈас мислам дека треба да идат почесто и тоа да не чистат само во една соба туку во 2-3, ако треба и бакшиш ќе им дадам.
Ма брат и на отплата од 30години да ми го дадат....2000 евра за правосмукалкааааааааа.....аааааааа.
Па у на Снуп Дог палатата чистат со обична правосмукалка.
10 000 марки?Грешка си, Кирбиво е најдобрата работа на свет, вреди за секоја пара. Моите го купија на времето за 10 000 марки, еве го до ден денес како ново работи (секојдневна употреба), обичните правосмукалки не можат ни 10 посто од тоа да исчистат. Извонредна машина. И они памтам беа скептични, еее волку пари за правосмукалка, али дечкото одлична презентација напраи и ги убеди да купат.
Значи може се малце досадни, али тоа што го продаваат вреди за сите пари.
Што е најтрагично, освен што се досадни како стеници, не ни чистат цела соба! Чистат само едно ќоше од тепихот и оставаат да видиш "колку драстична разлика има", а ако сакаш да ти се изедначи бојата ќе си купиш кирби и ќе си исчистиш сам. Кога презентираа кај нас килимот беше само што земен од сервис за перење, ама пак имаше разлика кога поминаа со кирбито, моите се испокараа со презентерката зашто не сакаше да го дочисти за да го изедначи (немаше голема разлика, ама пак се познаваше), на крај презентерката и рече на мајка ми да земе и сама да си исчисти, мајка ми виде - не виде си дочисти и ги отера.Јас мислам дека треба да идат почесто и тоа да не чистат само во една соба туку во 2-3, ако треба и бакшиш ќе им дадам.