Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што мислите за продавачите на Кирби?Јас мислам дека се малку досадни и ја претеруваат!
Во право си за тоа дека секој заработува на свој начин,но знам на кој принцип работат,а тоа е преку запослување нови дечки кои потоа си заминуваа,ретки се тие кои остануваат во Кирби за подолг период.Поентата ми е што секогаш пред врата буквално молат да влезат а потоа немаа осет до колку ти презентираат и убедуваат да купиш!Секој на секој начин заработува за парче леб. Очигледно не си бил во таа позиција.
*Нити продавам, нити купувам....само мое мислење.
Мене па овие јеховиниве сведоци ми се досадни, овие со кирби барем идат за услуга да ти понудат. Плус комшиите што ја зедоа куќата до мојата се јеховини сведоци и еднаш месечно мора самит да има у двор кај нив. Ко генералите на Хитлер се.
Во право си за тоа дека секој заработува на свој начин,но знам на кој принцип работат,а тоа е преку запослување нови дечки кои потоа си заминуваа,ретки се тие кои остануваат во Кирби за подолг период.Поентата ми е што секогаш пред врата буквално молат да влезат а потоа немаа осет до колку ти презентираат и убедуваат да купиш!
Е да,причината е простаЈас имам маалски и школкси што е во Јеховини.
Додека бевме осмолетка. језиво ми беше малку...сеа ми е кул, искрено. Што сака нека прави, негов живот.
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 00:33 ---
Лошо е тоа што кога влагаш во таа работа, мора прво ти та купиш. (зборам ако си продавач). Те разбирам што сакаш да кажеш ама пак, свесен сум дека тоа го прават од проста причина што се нема пари![]()
околу 2000 евраКолку пари е едно Кирби знае некој?
Колку пари е едно Кирби знае некој?