Што мислите за продавачите на Кирби?

• Креатор на темата Креатор на темата AURIEL
  • Време на започнување Време на започнување
Од 2000 евра па до 5000 може да стигне. Се тјунира...озбилно ова :D
Можеш да го чипуваш, најевтина варијанта ти е.
Инаку подобро е со турбо полнач... :pos:

За 2000 евра уште една кола ќе си купам не правосмукалка.

Порано како повеќе да ги имаше продавачиве на Кирби, сега некако не сум ги забележала нити со комбето ниту па дома кај мене :)

Од 2000 евра па до 5000 може да стигне. Се тјунира...озбилно ова :D

Ja да имав 2000 евра ќе се женев,не па кирби..Ко што вика Luki Junior ,он и со 1000 бих се жеенел.. :pos: А со 5000 мастер бреин тјун ќе направам...

44-motika.com.mk.jpg

Абе смејте се за таа кирби машината ама стварно чисти, и јас бев скептик али тоа што се вади со правосмукалка е нула спрема кирбито :)

Јас работам на некој начин продажба и сум ги видел продавачите на Кирби. Има една разлика...мене златно правило ми е на клиентот во ниеден момент да не му е непријатно ниту да се осеќа под притисок. Продавачот што беше кај мене мислам дека пиштол ке извадеше за да ја купиме. Мене лично не ми се допаѓа.

Шо си ја бива машината, си ја бива, вода можат да носат обичниве правосмукалки.
Шо е ѓаол ипол, ѓаол ипол е.
Шо да имам пари да ја купам, денес ќе ја купам, ич нема да мислам.

Во оваа таканаречена фирма, како прво, дали газдата на фирмата плаќа некакви си придонеси за вработените? Дали има постојани вработени? За оние што бараат работа на веб страниците како Најдиработа.ком.мк, дали сте го забележале огласот кој со години по ред се објавува секоја недела и иде вака цитирам "Компанија од Скопје бара соработници до 45 години, пожелно со сопствено возило". Кога ќе отидете на интервју таму, ќе пополните едни као пријави каде пишувате матичен број и што уште не ко да си отишол на интервју во НАСА . И оној што си игра фирмичка со ова правосмукалкиве ќе ве праша прво дали имате роднини и пријатели во Скопје за да им го е*бете мамето од досаѓање и ќе ви го прави филмот на следниов начин "Види јас не можам да ти гарантирам дека ќе се вработиш во нашата компанија која е една од пореномираните во Македонија :pos: но ти ветувам дека ќе те контактираме да те известиме дали си приман или не " . И ти си одиш накај дома и ете го тој ти звони на моб и вика "Ало Петко Петков, Што мислите како поминавте на интервјуто?" и ти тука па што знам ова она, и тој го вика следново со тон како да ти кажува дека си добил седмица на лото "Петко Петков, вие сте еден од ретките кои успеаа да влезат во нашата компанија, ви честитаме" и тука Петко го закопува и му вика, АБЕ ОДИ ШЕТАЈ :pos:. Секоја недела има оглас како што кажав во оној стил компанија бара соработници. Придонеси плаќање за "вработените" како и плата, е мало морген за тоа. Преваранти живи. И најверојатно после овој текст огласот на Најдиработа веќе нема да биде во тој стил секако бидејќи овој што си игра фирмичка ќе го прочита текстов нели: Поздрав друже без нервози :)

Жалчиња! :( За грев се да ги гледаш како повеќе од 2 саати мазнат едно ќоше од ќилимот и дрнкаат, и очекуваат да паднеш у несвест. Знам за луѓе што купија таков вид мажини, не знам дали баш кирби, ама децата им станаа пречувствителни и алергични на се!

Абе смејте се за таа кирби машината ама стварно чисти, и јас бев скептик али тоа што се вади со правосмукалка е нула спрема кирбито :)
Сакаш да кажеш имаш правосмукалка од 2000 евра, а на форумов се нешто мрчиш сиромаштија било ова она...?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom