Општи дискусии за игри

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Абе не е во тоа работата, ама првата беше багована в крај. Не вреди да се спушта, играта е за нигде.
Ја поиграв сега едно саат време, не приметив багови...? Копија на Ејс Комбат - истото управување, нишанење, отклучување авиони и оружја со секоја наредна мисија....мисиите ми се каде-каде поинтересни/подобро направени у Ејс Комбат, овде на пр. првите 2 мисии браниш некој објект/возило, ќе испотепаш и тенкови авиони и пак ќе ти дојдат до објектот ќе го уништат, џабе што ти помага уште еден авион...а и ги нема оние брканици од Ејс Комбат со авионите, овде, многу лесно ги таманиш само си стојат така...и тоа... саат време и ја анинсталирав

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Ја поиграв сега едно саат време, не приметив багови...? Копија на Ејс Комбат - истото управување, нишанење, отклучување авиони и оружја со секоја наредна мисија....мисиите ми се каде-каде поинтересни/подобро направени у Ејс Комбат, овде на пр. првите 2 мисии браниш некој објект/возило, ќе испотепаш и тенкови авиони и пак ќе ти дојдат до објектот ќе го уништат, џабе што ти помага уште еден авион...а и ги нема оние брканици од Ејс Комбат со авионите, овде, многу лесно ги таманиш само си стојат така...и тоа... саат време и ја анинсталирав
Јас одамна ја спуштив, не памтам точно што, ама знам дека многу багови приметив. И играта беше многу лош порт од конзоли. Од графика до глупото маневрирање, се беше некако како мрзливо напраено.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
(y)

Тешко да стани официјално игра на годината, ама за мене веќе е. Исто така една од најдобрите игри што ги имам играно.
Никаде не постои официјална игра на годината. Тоа се посебни награди од списанија, од сајтови, организации и сл.
Има неколку порелевантни организации, ама ништо не е конечно, дефинитивно и официјално.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Никаде не постои официјална игра на годината. Тоа се посебни награди од списанија, од сајтови, организации и сл.
Има неколку порелевантни организации, ама ништо не е конечно, дефинитивно и официјално.
Мислев на Spike наградите.

Сите списанија и сајтови можат да организираат гласање и да прогласат игра на годината, но Ѕрike наградите се најпочитувани и имаат најголем размер во споредба со сите други вакви церемонии.

батеМаче

Човек
Член од
3 декември 2008
Мислења
320
Поени од реакции
272
Многу ми пречи кога за пиратерија ги обвинуваат директно ПЦ корисниците а на торенти гледам Far Cry 3 за PS3 и XBOX360 а играта суште не е ни излезена (најавена е за 4 Декември) и не е само овој случај.
И знам дека статистички итн. на ПЦ пиратеријата била најзастапена и слично ама пак.
Само сакав да си ја олеснам душава.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.743
Поени од реакции
27.741
Каде каде полесно се "пиратира" со игрите за PC...

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Мислев на Spike наградите.

Сите списанија и сајтови можат да организираат гласање и да прогласат игра на годината, но Ѕрike наградите се најпочитувани и имаат најголем размер во споредба со сите други вакви церемонии.
Наградите на Спајк се од понерелевантните. Ама добра работа е што одат на телевизија, па ете даваат публицитет на медиумот.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.743
Поени од реакции
27.741
Ај сеа бибил кажи ни кои се најрелевантните.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Ај сеа бибил кажи ни кои се најрелевантните.
Jaс мислам дека наградите на Spike се најпочитувани и еве, најрелевантни да речам. Како што реков, тие секогаш одат на ТВ и како резултат, добиваат повече публицитет.

Исто така, според мене, тие се всушност...Гејминг Оскари. Имаат големи, формални церемонии на кои се присутни фаци од Холивуд и секоја година настапуваат познати музичари, како што ќе настапуваат Linkin Park годинава.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
^
ГДЦА, Бафта.
GDCA? Really?

Колку што е важна самата GD Конференција, толку се важни и наградите што ги доделуваат.

BAFTA, да. Една од поважните церемонии, ама сепак не можи да ги достигни наградите на Spike.

Kajgana Shop

На врв Bottom