Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
За мрежно програмирање одприлика кога ќе има резултати? Или некој што го слушал предметов лани..кога имаше? после 2-3 недели или ?

Изгледа слабо иде дискусијата за било што освен барање решени задачи/начин да се заебе системот и жалење било што околу факултетот....:icon_lol: интересно.

Изгледа слабо иде дискусијата за било што освен барање решени задачи/начин да се заебе системот и жалење било што околу факултетот....:icon_lol: интересно.
Jas nema sto mozam da ti pomognam na prethodnoto prasanje. no vo pravo si nesto slabo tuka aktivnost vo posledno vreme , kade se lugjeto ?

Епа на кои други теми би дискутирале освен овие :D

Ке може ли некој да ми ги каже смеровите на овој факултет и некое советување што, како..?

Абе ај ќе ве замолам една услуга, итно ми е, ако ги има некој ланските колоквиуми по Математика 1 од ИКИ шо се паднаа ако може да ми ги скенира или некако да се најдеме на факултет па да ги ископирам. Значи ми требаат од 2011 колоквиумите на ИКИ шо се паднаа.. Ако има некој шо може да ми заврши работа супер.

Па што муабет да правиме неможеме глава да кренеме од учење :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom