The Walking Dead

Јако нек сибе мајката. Мишон ме напна на почетокот. Мислев нема да им каже ништо. Ја пцуев у себе. И од сите имиња на светов, глупион Карл најде Џудит да ја крсти бе...морон. Гувернерот гадно копиле, сакам да умре у муки. Мислев ќе ја силува Меги. Тек тогаш ќе чекав некој да спомне нешто позитивно за него. Оној па Милтон, глуп е ко кур. Со цел памет го одврза старион. Мерл као и обично, глупо размислува и увек праи глупости. Нареднава епизода ќе биде ептен добра. Знам дека многумина од вас помисливте дека црнецот ќе наебе :)

Оваа епизода беше само подготовка за следната епизода, која ќе биде баш финале иако на полусезона!

(y)
THE-WALKING-DEAD-Season-3-Episode-7-When-The-Dead-Come-Knocking-2.jpg

Паузата се очекуваше поради што има 16 епизоди

И за втора сезона мислам дека беше така?

Да, од Ноември до Февруари

ah deril ke go sredi brat mu rik guvernerot....da bide ko so treba

Ќе биде жустро наредната епизода.
Мишон знаев дека ке каже све осети дека се ОК луге па знаете дека има одлична интуиција,како само знаеше дека смрди нешто кај Гувернерот :D
Вудбури ке гори наредната епизода :)
Сепак иако Мерл е глуп ко кур,кога кажа дека неговата лојалност останува со гувернерот му се виде во фацата дека не би го предал туку така братму, реднеците иако се глупи сепак си почитуваат фамилијарни вредности :D

Многу глупо ке ми биде ако умре некој од ликовиве од на Рик страната,а имам гадно предчуство дека ке умре некој 100% :place:
Нареднава епизода ке биде Кол Оф Дјути:Блек Опс :ROFLMAO:

slednata epizoda ke ja gledam premierno na strim i ke im stavam spojleri kaj stignam na onie sto zasluzuvaat :eek:

izdrzav da ne go vidam promoto za sledna epizoda mnogu pojako e taka

Праќај му пп со спојлери, шо ги ебиш. :D
Или нека го пише спојлерот у потпис, и нека спамира по сите теми, секако ќе го прочитаме некаде :icon_lol:

Многу атмосферична и тензична епизода беше. Таа музиката на крајот мислам право во мозокот ми отиде.

Е сега, поарно за авторите ќе биде ич да не се обидуваат да го остранат најдобриот лик од серијата- Дерил оти зомби апокалипса ќе биде ништо за тоа што ќе ги снајде нив ако направат таков глупав потег.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom